sebaaaaaaaa
Nowy
- Auto
- Była Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 KM Była Alfa Romeo 166 2.4 JTD Jest Alfa Romeo GT 1.9J
Ładnie stoi Bella
powiedz mi to sportpack czy coś innego ? Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
... ma temperament ....
Miałem przez chwilę sportpack, ale było za wysokoŁadnie stoi Bellapowiedz mi to sportpack czy coś innego ? Pozdrawiam
Próbowałem sobie to wyobrazić, ale niestety żadna kobieta nie ma takiej opcji na wyposażeniulolix napisał:Kurde źle ze mną - przeczytałem że ma TEMPOMAT i się chwile połapać nie mogłem...
lepiej mieć kobietę która ma temperament i własne zdanie, niż z "głupkiem" resztę życia spędzićprzynajmniej mam pewność że nie jest ze mną ze względu na samochód
![]()
Miałem przez chwilę sportpack, ale było za wysoko
Obecnie jest Eibach -35 przód i -30 tył.
Miałem przez chwilę sportpack, ale było za wysoko
Obecnie jest Eibach -35 przód i -30 tył.
Nie wiem...A był sportpack po lifcie wnętrza?
HehAle ona śliczna jest!! Patrze "No alfa, no fun", śliczne aluski, czerwone zaciski i ramki alfaholików - nie ma bata! Alfa Alcesa
Nowy właściciel z Kłodawy?
Miałem właśnie napisać, czy łezka się zakręciłaHeh
Jak widać jeszcze jeździi co więcej, wciąż się podoba
Nowy właściciel bodajże pochodzi z Kłodawy, a mieszka w W-wie. Jest już zarejestrowany na forum, ale chyba niezbyt aktywny.
Przyznam się szczerze, że łezka zakręciła się w oku kiedy zobaczyłem te zdjęcia. Mam cholerny sentyment do tej Alfy i mimo, że teraz u mnie w garażu stoi niemal wymarzona 159 to czasem żałuję że zamieniłem tą 156 na 159...
Pozdrawiam.
- Rafał
Muszę 159 tak dopieścić by zapomnieć o tej 156Miałem właśnie napisać, czy łezka się zakręciła . Czemu ma niby nie jeździć? Muszę ją zobaczyć z przodu, bo widziałem to co na zdjęciach.
Dziękiteż mam czarną i myślałem że zadbaną ale kiedy oglądam zdjęcia wiem że byłem w błędzie.
Bardzo pracochłonny ten czarny kolorek. Pozdr.
17".p.s jaki rozmiar felg ???