156, wiosenna odsłona.

alces ale ona PIEKNA wrecz ZAJEBISTA(przepraszam nie moglem sie powstrzymac).Takie auto to naprawde rzadkosc

alces ale ona PIEKNA wrecz ZAJEBISTA(przepraszam nie moglem sie powstrzymac).Takie auto to naprawde rzadkosc
Dzięki Czarny.
Wciąż żałuję, że ją sprzedałem i czasem zaglądam tutaj by chociaż sobie zdjęcia pooglądać...
Pozdrawiam.
- Rafał

Kto ja w ogole kupil??Jakis forumowicz??
Kupił ją chłopak z Wa-wy. Na forum zalogował się dopiero po zakupie, ale jest raczej mało aktywny (pewnie się mu nie psuje :) ). Piszemy czasem e-maile ze sobą, póki co jest bardzo, bardzo zadowolony z zakupu i w ciężkim szoku, że tak często kierowcy innych Alf ślą pozdrowienia :)
Pozdrawiam.
- Rafał

naprawde ta 156 jest mega wspaniala, chcialbym chociaz swoja w polowie doprowadzic do takiego blysku! Wyrazy uznania!;)

alces1 mogłes nie sprzedawać, a trzymac w garażu i od czasu do czasu sie przejechać :) naprawdę piekna bryka. Właśnie ją miałem za wzór modząc przy swojej :)

czym to było obniżane i na jakich amorkach jeśli można wiedzieć? a propo jeszcze "american look"... może jakieś "how to" ? ;)

alces1 mogłes nie sprzedawać, a trzymac w garażu i od czasu do czasu sie przejechać
Niestety, by kupić 159 musiałem sprzedać 156 -innej opcji nie było...

czym to było obniżane i na jakich amorkach jeśli można wiedzieć?
eibach - 35/-30 amortyzatory sportpack.

a propo jeszcze "american look"... może jakieś "how to" ?
Nie bardzo rozumiem??
Pozdrawiam.
- Rafał

podświetlane kierunki z przodu, jak to wykonać dość tanim kosztem aby było ładnie :) a propo zawieszenia czy na tych amorach nie dobijało ci na nierównej drodze?

podświetlane kierunki z przodu, jak to wykonać dość tanim kosztem aby było ładnie
No więc w kierunkowskaz wstawione były dodatkowe żarówki z ich oprawkami, model W5W z żółtą bańką i podłączone do świateł pozycyjnych. Żarówka kierunkowskazu jest znacznie mocniejsza, więc kierunkowskaz działał jak należy i był dobrze widoczny.
Wykonanie jest bardzo proste.
Pozdrawiam.
- Rafał

Amortyzatory
Powrót