...
wnioski gratuluje spostrzegawczości
Co do V6 pipe to chyba źle zrozumiałem (jak był poprzedni wątek na czym ta przeróbka polega) Z tego co zrozumiałem polega to na doprowadzeniu dolotu o większej średnicy i coś takiego u siebie nie miałem.
Co do niezorientowania w temacie to musze ci przyznać że jestem totalnie nieogarnięty ale interesuje mnie dużo rzeczy więc duż o się pytam. Może rzeczywiście robi to wrażenie jak bym się troche motał ale cóż nic na to nie poradze.
Spora częśc modów np wymiana tego dolotu (była robiona jak sdam byłem w pracy) bo mam dwie lewe rece i wszystko potrafie zepsuć.
W zasadzie nie wiem czemu ci to tłumacze ale ze jestesmy na forum AR to kultura zobowiązuje do odpowiedzi na zadane pytania.
Chciałem modyfikować swoje auto i po prostu szukałem kierunku w jakim to robić. Na poczatku był wizual i wyszedł z tego wieś tuning więc zainteresowałem się mechanicznym.
Co od HIDów to prawda napaliłem sie jak koń na owies bo wyobraziłem to sobie jako system plug & play. Ze wszystko bedzie pięknie pasowało itd itp.
Co do wozu kolegi i Hidów to musiałem się przejęzyczyć cały zestaw był na moim wozie (w kńcu jestesmy tylko ludźmi). Nie zmienia to faktu że nie miałem czasu/chęci/możliwośći robienia fotek.
A co do maski z carbonu u mnie na wsi jeżdzą dwa takie wozy hondy civic z maskami i widziałem jak wyglądają.
TY WIESZ NA PEWNO LEPIEJ WIĘC MOGE JEDYNIE PRZEPROSIĆ ZA SWOJĄ HANIEBNĄ NIEWIEDZĘ I OBIECAĆ ŻE TO OSTATNI RAZ.
Bez względu na wszystko pozdrawiam i życze miłego dnia.