• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] Soczewki Alfa 156 !!!!! Super

• Autor wątku Autor wątku tomaszo_
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dotykałem - gówno. W lampie będzie się tak bujać, że hoho, zero możliwości jakiejkolwiek korekcji. Sama soczewka jest plastikowa i na dodatek ma 6cm średnicy. Badziew na maxa.

dzięki Panowie za wybicie pomysłu z głowy :)

Witam
Miałem już dawno napisać ale jakoś czasu nie było...
Mam już zamontowane lampy od Proxim@Ar-a no i jest spoko - w końcu widzę gdzie jadę :-) Nie było najmniejszych problemów z ustawieniem (ustawiał je diagnosta)

Jest w porządku jak jeśli macie problem z lampami to szczerze polecam !

A tak na marginesie to mam do sprzedanie swoje stare lampy, w sam raz ma przeróbkę... cena na pewno atrakcyjna :-) ... piszcie na priv

(jak ogarnę jak wrzucić foty, to wrzucę)

P1010455.jpgP1010456.jpgP1010452.jpg

Kilka fotek tak na szybka bez pucowania i czekania na lepsze światło :-)

Jak ktoś ma ochotę to kropnę lepsze foto i podeśle

Mam teraz wolny komplet poliftowy. Jeżeli oddajesz swoje lampy oryginalne, to wtedy 550-zł

A czemu w miejsce długich? Nie lepiej w miejsce mijania? :D Da się, pewnie, tylko, że nie będzie na H7 wtedy

Warto brać do 156 przed fl przeróbkę na soczewki? Jest różnica? I jakie żaróweczki do nich, żeby to wszystko ładnie hulało?

Odświeżam temat. Szukam przewodnika do przeróbki lamp po FL. Jest tu napisane sporo ale nie ma fotek. Linki tez nie działają. Chciałem przerobić samodzielnie do Crosswagona, ale chciałem podpatrzeć jak mocowane są soczewki. Dzisiaj można kupić matryce szablony, ramki do mocowania soczewek. Chciałem to wszystko połączyć ale potrzebne wskazówki zdjęciowe jak to wszystko zebrać do kupy. Pomoże ktoś?

podpinam się, chcę w 156 FL zamontować soczewki Biled, i chciałbym zrobić DRL z małą soczewką, jakiś poradnik?

Ma ktoś można namiary na jakieś sprawdzone osoby bądź firmy co robią takie cuda :D ?

Ma ktoś można namiary na jakieś sprawdzone osoby bądź firmy co robią takie cuda :D ?
Pisz priv czy przed liftem czy po ;)
90.jpg

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót