kinol156
Nowy
- Auto
- Giulietta Veloce 200/420 by Cinsoft
czyli rozbiorka lamp poliftowych w piekarniku powinna sie sprawdzic, tak samo jak w przed fl.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Chyba nikt nam tu nie odpowie, bo w temacie domonuja same z przed fl, ale jak sie orientowalem na allegro to ponad tysiac za orginaly trzeba dac.
Cóż dalej bede śledził temat i możecoś sie ruszy w kwestii po FL :crazy_pilot:
jeden uzytkownik z forum przerabial u allegrowicza PAAW Dawid ale w wersji przed fl, w kazdym razie wkladal mu soczewki z mondeo ale ktorego MK to nie wiem, za to koszt byl smieszny bo z polerka i regeneracja odblysnikow placil u niego za sztuke chyba 200zł. Pisalem do nich maila ale cos odpisali ze juz nie bardzo sie w to bawia. moze jakby bylo nas wiecej chetnych to by sie podjeli.
Dajcie link do soczewek, które będą fajnie wyglądać w lampach FL
Jak wyrwę drugie lampy w dobrej cenie to coś pokombinuję.
Panowie kto i za ile przerobi mi lampy 156 przed liftem ?
jesli chodzi o samopoziomowanie to sie zgodze, ale spryskiwacze stale ktore pewnie masz na mysli to dla mnie osobiscie odpada i wyglada zle. A wysuwane to juz kwestia zderzaka i rozbudowy systemu spryskiwania, a z tego co wiem na lapmy musi isc pod wiekszym cisnieniem aby sie dysze wysuwaly. Koszta moim zdaniem nieoplacalne.