Proxim@Ar
Nowy
Hmm może w poliftach jest inaczej- ja mam zwykłe SMD i nie wywala błędu. Tylko postojówki wywala jak są zwykłe, żadne inne.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to dobrze się składa bo są trochę drogiePPlawski te blue vision, moim zdaniem, sa uja warte. Mialem je i swiecily na moje oko jak zwykle h6w.
ja mam u siebie założone mijania Osram Cool blue intense 4200K, czyli najmocniejsze z homologacjąja mam t4w ledy z canem z przodu i weszly bez pilowania, nie wiem jak wyjdadzisiaj jade na przod kupic h7 osramy i moge zrobic zdjecie
a zalozylem bez can busa na tablice z tylu i blad....
I co sądzicie o tych żarówkach http://allegro.pl/zarowki-tungsram-h1-12v-2szt-sportlight-blue-50-i2884804044.html ?![]()
to dobrze się składa bo są trochę drogie
ja mam u siebie założone mijania Osram Cool blue intense 4200K, czyli najmocniejsze z homologacjąi moim zdaniem świecą bardzo jasnym światłem, a niebiescy się nie przywalą
mogę później zrobić fotki jak przestanie padać
kurde, mam nadzieję, że moje się tak szybko nie spalą, ale już zamówiłem. Ogólnie trochę szybko się przepaliły... a nie dotknąłeś czasem bańki palcami?miałem takie bluevision - i zadna zarówka nie da takiego swiatła jak daje led.
Poza tym - po jakiś 2 msc zaczęła się łuszczyć farba na bańce, a po kolejnym miesiacu sie spaliły obydwie w odstepie niecałych 2 godzin
zgodnie z prośbą, proszęteż założyłem te osramy i jakoś nie widzę róznicy... żółte światło, możesz zrobić fotkę?

no te to konkretnie wyglądająJa kupiłem takie:
http://allegro.pl/postojowki-led-8x-smd-ba9s-bax9s-h6w-can-bus-i2921871844.html
Świecą fajnie. Podobnie do xenonów.
Mam prawie rok i bez problemów. Nie ma błędu spalonej żarówki na kokpicie.
no nic, zobaczę te, może mi dłużej posłużą i będę zadowolony. Na szczęście 9,90 to nie majątek xDniestety nie polece bo jezdze bezale przeglad mi zaraz wypada wiec trzeba cos kupic
![]()
kurde, mam nadzieję, że moje się tak szybko nie spalą, ale już zamówiłem. Ogólnie trochę szybko się przepaliły... a nie dotknąłeś czasem bańki palcami?
zgodnie z prośbą, proszę
Pokaż załącznik 82201Pokaż załącznik 82202Pokaż załącznik 82203