[156] 156 Blu Pegaso jtd 2000r

W końcu umyłem chodź trochę niezbyt dokładnie bo wieczorem niestety...zeby dzis w sloncu podeschła ...jeszcze felgi trzeba potraktować jakimś środkiem żeby zszedł nalot od klocków na szczęście nie są mocno zniszczone wystarczy dobry środek na felgi który je wytrawi, i jeszcze z raz umyć ale na myjni takiej bezobsługowej ciężko dobrze doczyścić, na wiosnę idzie do polerki żeby lakier wyglądał znośnie, widać progi ze bierze trochę na łączeniu progu tylnego są trochę wypiaskowane ale i tak doszedł brud odkąd jechałem z myjni wszystko się topi teraz...dlatego na wiosnę albo sportpack albo progi gta bo przedni zderzak na pewno wleci gta z autods, plus malowanie drzwi od pasazera bo schodzi clar

165.jpg

166.jpg

Ostatnia edycja:
Gdzieś przy liroju i dechatlonie się spotykacie dobrze widzę? Tu na wylotce na most solidarności?

roznie to bywa niestety jest skrzykniecie ze robimy to robimy cyklicznie puki co nic sie nie odbywa

Ok dzięki, może będę miał okazję się pojawić kiedyś, bywam parę razy do roku w Płocku i okolicach

W ostatnim czasie Alfa dostała wycieraczki bosh eco za te cenę ładnie zbierają nie robi smazow itd no i w końcu wymyłem boczek od strony kierowcy bo wyglądał paskudnie, teraz wygląda jak nówka sztuka, dodatkowo zaaplikowałem na niego poorboy's natural look żeby odzyskał trochę kolorku po szorowaniu w wannie :)

_0004841.jpg

Ostatnia edycja:
z ostatnich rzeczy to wymieniłem jeszcze jedna wycieraczkę szyby żeby był komplet nowych no i co najważniejsze klima działa :D okazało się ze nie było nic czynnika, nabita odświeżona wszystko pięknie działa czyli w końcu na skórach da się jeździć :D

z ostatnich rzeczy pada mi powoli chyba pompa wspomagania na zimnym dziala super na cieplym wcale ;/ dziala tylko jak sie dodaje gazu
z pod bloku zdj :)

_0005655.JPG _0005657.JPG _0005659.JPG _0005660.JPG

z innych rzeczy auto jezdzi i ma sie dobrze klima super działa po nabiciu, teraz bede niedlugo bede musiał ogarnac ta pompe bo ciezko manewrowac na parkingu bez wspomy

w końcu na szrocie dorwałem wyloty powietrza te okrągłe z wnętrza, moje były pomalowane sprayem potem dorwałem 2 kratki z malowana ramka i w końcu dorwałem czarne jakie chciałem :)
_0002246.jpg
_0002250.jpg

teraz trzeba doczyścić wokoło tych ramek bo jest taka szara taśma na której były przyklejone takie ala chromy :)

a u mnie od wczoraj idzie w aucie polerka odbieram jutro :) wiec zdam relacje foto

[notranslate]Alfa[/notranslate] po polerce jeszcze troszke zostało zabawy ze srodkiem chce kiere ogarnac i pare plastikow ktore sa porysowane np wokolo kierownicy czy progi wewnetrzne plastikowe, trzeba tez ogarnac nakladki na progi i bedzie cacy, odnosnie samej polerki, grube rysy papier wodny i potem zielony korek 3m i potem 2 inne pasty na koniec twardy wosk ale zapomialem nazwy ma sie dlugo trzymac bo ja musze miec auto do jazdy na codzien ja tam detalingowcem nie jestem ale po kupnie w listopadzie chcialem w koncu auto ogarnac dzis brzydka pogoda ale jak bede robil jakas sesje to i auto przy okazji ogarne

_0008849.jpg_0008856.jpg_0008859.jpg_0008861.jpg

Ta osłona brzydko wisi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

o wlasnie cos mi tam nie pasowalo wezme zerkne jak ja dobrze przymocowac :) zreszta z dzis zdj troche z d... ale no nie moglem sie powstrzymac :)

wosk to :

FINISH KARE 1000P High-Temp Paste Wax

plastiki dostaly poorboy's natural look

Kolor bombowy!
Powiedz mi czy to tylko na zdjęciu ta przednia tarcza wygląda na taką styraną?

Amortyzatory
Powrót