G
grzelutek
Guest
Jeden czujnik a dwie kontrolki. 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czujnik wskażnika ciśnienia oleju kosztuje 160 zł i wszystkie w starszych Alfach są takie same , można adoptować taki czujnik od poldka różni się tylko wielkością gwintu ale można dać przejściuweczkęFlaY napisał:pytanko ten czujnik-banieczka pasuje od onnych silników 8V, 1.7 1.8 ?? Może ma ktoś taki czujnik na zbyciu i chce poratowac kolege??
Z kontrolkami jest tak:bobryt napisał:a ta między zegarami to od czego kontrolka? przecież symbol jest ten sam. olej mam wporządku tylko właśnie czyjniki do dupy raczej. temp. oleju tez mi nie pokazuje :mrgreen:
Ja nie mam tego problemu . dla mnie to najważniejsza kontrolka silnikaSYSUNIAdq napisał:cisnieniem oleju chyba kazdy ma problemy w 155
75andrew155 napisał:Ja nie mam tego problemu . dla mnie to najważniejsza kontrolka silnikaSYSUNIAdq napisał:cisnieniem oleju chyba kazdy ma problemy w 155
gonzo napisał:a powiedzcie mi...
gdybym chcial zamontowac wskaznik cisnienia oleju w mojej 145 1,4ts rocznik 2000...
moge to zrobic sam :?: jest to skomplikowany zabieg :?: czy lepiej dac do fachowca auto :?: i ile cos takiego moze kosztowac :?: