[155] 155 by edhel

Dzieki! Juz cieszy Niebieski :D
No i jezdze jak nalezy :D motor normalny to i frajda jest ;) kolor - tak jak i kolor paznokci,tak i alfy - wole ciemny ale przyzyczajam sie.
Kilka drobnych poprawek i bedzie git :)

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka

Ale nuda tutaj... Na pewno masz jeszcze ten samochód? :P

ej no wiesz co?!! moja srebrna szczała była w trasie ostatnio i w opolu, i w jarocinie, tyle się najeździła :D i powróciła :D

ej no wiesz co?!! moja srebrna szczała była w trasie ostatnio i w opolu, i w jarocinie, tyle się najeździła :D i powróciła :D
Troche fot z dzisiejszego startu na spot
177.jpg

178.jpg

179.jpg

No, do Jarocina dojechala:)Nie wiem jak z drogą powrotną.Ale wygladala calkiem ok na zywo.

Czemu tamta biała ma jedną wycieraczkę??

chyba agro edition

edhel tylne wahacze do zrobienia bo już masz niezły negatyw

Czepiasz sie [emoji14]
A tak powaznie to tak,wiem,i jeszcze przeguby ;)

Na alledrogo wiszą zestawy na wahacze po 30zl (nówki z drugiej ręki) wiec lykaj.

Przegub prawy jest wymieniony na nowy, o lewym informowałaś, że też już wymieniony.
kasztelan, nowy zestaw naprawczy jest w bagażniku.
Pięknie się prezentuje teraz, a co dopiero będzie latem przy słonecznej pogodzie. Poruszenie w majtkach u znawców motoryzacji.

Przegub prawy jest wymieniony na nowy, o lewym informowałaś, że też już wymieniony.
kasztelan, nowy zestaw naprawczy jest w bagażniku.
Pięknie się prezentuje teraz, a co dopiero będzie latem przy słonecznej pogodzie. Poruszenie w majtkach u znawców motoryzacji.

Nie, jeszcze nie wymieniłam, mam jeszcze cos do zrobienia i czekam az przyjdzie by za jednym razem.
O jakim zestawie naprawczym mówisz, w bagażniku czy w kartonie było?

W kartonie, zestaw naprawczy wahacza. Łożyska, tuleja, sworzeń, podkładki, nakrętki. Cały zestaw był na jedną stronę.

Amortyzatory
Powrót