Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bije brawo na Twój zjazd z ostatniego zdjęcia i duży szacun za wychylenie kontrolowane przy sporej prędkości - jak sądzę.
widze że łączy nas uwielbienie do latania bokiem
... ręczny idzie w górę![]()
A to prawda co mawiają że 155 nie ma zbyt dobrego ręcznego??

50 tys a jak dajesz po garach to czas najwyzszy
Mdx jak sie u Ciebie spisują te płaskie wycieraczki? Zastanawiam sie czy sobie takich nie sprawić, tylko że te płaskie odstają ;/
Napisał thing Zobacz post
Mdx jak sie u Ciebie spisują te płaskie wycieraczki? Zastanawiam sie czy sobie takich nie sprawić, tylko że te płaskie odstają ;/
Spisywały się bardzo dobrze, ściągały wodę lepiej niż tradycyjne magneti marelli, ale niestety trwałość nie najlepsza. Ale czego można się spodziewać po wycieraczkach za 30 zł Trzeba by przetestować płaskie wycieraczki jakieś lepszej firmy
trzeba się umówić na wizytę u mechanika
no mechanika na pewno heheProszę o informację czy do poprawnego ustawienia rozrządu oprócz blokad coś jeszcze będę potrzebował ??
ja też czekam na swojego aż wróci i w końcu do kupy moją poskłada
no mechanika na pewno hehe
robilem ostatnio u Zyly alfa serwis Krakow zadzwon do niego to ci czesci zalatwi w dobrej cenie a zalatwia oryginaly ,pasek conti glowny od walkow conti tez 126 lub 130 zebow plus rolki i napinacze firma roville cos takiego. Jak masz alfe z 97 roku to pasek od walkow wyrownowazajacych 126 zebow potrzebujesz
Mdx, jeśli Cię interesuje to mam tanio do sprzedania pasek na wałki balansowe firmy Dayco.
ja sie na tanim rozrządzie niedawno przejechałem i teraz mam pasek Conti, a rozrząd RUVILLE