75andrew155
Administrator ds. moderatorów
- Auto
- 155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
W tej ciemnej trochę za mały ten owal
to nie Ori tam jest wszystko zmodzoneOryginał za to
Pokaż załącznik 121067
Żadne rury w górę czy w dół, bo to agro podjeżdża. 155 jest kanciasta to gdzie tu kółka pchać. Takie coś w zupełności starczy.
Nie zostawiłem je może tego nie widać ale są...no cowidzę że zdjąłeś dystanse z kół![]()
po pierwze to zmawiam ze dwie zdrowaśki przed każdym odpaleniem t.sa hehehe. 16v jest bardziej zadbane od tych 8v które miałem, obie były z gazem, delikatnie mówiąc zaniedbane. Powiem tak że 144 a 150km nie ma różnicy tyle że ta ciągnie do czerwonej kreski...druga srawa że ta gazu nie widziała...a to dużo i od niej staję się zwolennikiem pb lub on...gaz nie...w skrócie zawsze coś się działo...W mrozy paliła od strzała. Nie pamiętam żebym dwa razy kręcił. Leje zawsze 98 oktanów. Brzmi trochę inaczej...jak dla mnie 16v ryczy a 8v gada..nie wiem czy mnie zrozumiecieMoże to też zasługa stożka w Szesnastce.
Powiem ta że nie brał bym 16v tle że mam 8v na części i jak coś przekładka... najpierw chciał bym tylko podszykować 8v... zobaczymy...Na razie jeździ i będzie jeździć odpukać. A obroty ...w 8v przy 100 km./h miałem 3tyś obr. a w 16v jest 2400-2500 na piątym biegu oczywiście...
Ja mam 164 z gazem i przez rok od momentu kupna zrobiłem ponad 30 tysięcy kilometrów . Kompletnie nic się z gazem nie działo ale w końcu może wymienie filtry. Jak gaz jest dobrze założony to czemu nie![]()
Eeee tam za małaco tak d..py pokazujecie
ori końcówka nie jest taka zła u mnie z imasafa
po 15mm na stronęRafał,dystanse z tyłu masz? Ile na stronę?
Im bliżej wyglądu wiadra tym lepiejAndrzej mam większą ale bardziej jajowata i to dziwnie wygląda takie wiadro