Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Też nie kumam, jak szukasz budy do innego pomysłu a sprzedajesz tą za grosze to nie ma żadnego sensu, rozbierz ją na części to zarobisz 1,5 tysiaka a budę zostawisz dla siebie.
koledzy... blacha jak i podłoga umówmy się że ok. Grześ ją prześwietlił.. teraz tak ... Auto musiało by stać z rok, dwa albo lepiej... Remont domu+nowa praca gdzie zaczynam od zera=mniejsze zarobki przynajmniej na razie. Mam rodzinę w Italii i bez problemu przywiozą mi auto...takie które nigdy naszych dróg nie widziało...
Musiałem realnie na to spojrzeć .. Dlatego postanowiłem ją sprzedać, tak jak i voyagera... i stąd się wziął JTD w 147.
Szkoda żeby stała bo dobra jest... GrzesiuZar dojechał do siebie bezproblemowo...
Nie miał bym jej gdzie trzymać....
Słuchajcie na pewno wrócę do 155 kwestia czasu... A to co tam chcę wpakować zaskoczy wszystkich... Jak coś robić to z głową...
Fajna była nawet bardzo...Ale poszła w dobre ręce i będzie jeździła a tu by stała..
Telefony miałem cały czas.. i przeprowadziłem selekcje tak jak by... Dziaru był pierwszy a Drugi w kolejce Grzesiu...
Bellina umyta i stoi w garażu Jutro jadę nią do pracy i koledzy z serwisu się za nią zabiorą, najpierw szef z SKP ją przebada dokładnie, a potem leci na podnośnik, tak aby legalnie jeździła po drogach (tylne zaciski remont kapitalny, wahacze będą jutro koło południa, przegub albo nowy albo ten od Ciebie Gregu, zobaczymy czy się nada).
Na razie cieszę się, że trafiła się 155 z w miare zdrową blachą, bo resztę można ogarnąć małym kosztem. Do zobaczenia, pozdrowionka!
GrzesiuŻar
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.