• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[155] 155 16v T.Spark NERO Grega

może coś widać

W tej ciemnej trochę za mały ten owal

Załączniki

• moja_kochane_wozideka_174.jpg
    moja_kochane_wozideka_174.jpg
    179.4 KB · Wyświetleń: 102
  • 155V6 005.jpg
    155V6 005.jpg
    94.9 KB · Wyświetleń: 107
  • 155V6 064.jpg
    155V6 064.jpg
    127.5 KB · Wyświetleń: 114
  • 155V6 069.jpg
    155V6 069.jpg
    166 KB · Wyświetleń: 114
Ostatnia edycja:
mam taką jak w twojej czarnej motulowej ;) trochę szersza mi się wydaje... Ze starej 155 słabo widać ale wygląda dobrze...Podjadę do hurtowni wolną chwią i zobaczę...mają bardzo dużo tłumików końcówek...tylko drogie od 100zł w góre...

Załączniki

• 20110529_002.jpg
    20110529_002.jpg
    131 KB · Wyświetleń: 97
Nic nie widac na tej fotce, ja tez poszukam trochę większego owala

nie :) umyta zaraz po tym jak ju przywiozłem lawetą... a zimno było więc nie schło...trochę się świeci... ;)

Wujek2b.JPG
Żadne rury w górę czy w dół, bo to agro podjeżdża. 155 jest kanciasta to gdzie tu kółka pchać. Takie coś w zupełności starczy.

Ostatnia edycja:
po pierwze to zmawiam ze dwie zdrowaśki przed każdym odpaleniem t.sa hehehe. 16v jest bardziej zadbane od tych 8v które miałem, obie były z gazem, delikatnie mówiąc zaniedbane. Powiem tak że 144 a 150km nie ma różnicy tyle że ta ciągnie do czerwonej kreski...druga srawa że ta gazu nie widziała...a to dużo i od niej staję się zwolennikiem pb lub on...gaz nie...w skrócie zawsze coś się działo...W mrozy paliła od strzała. Nie pamiętam żebym dwa razy kręcił. Leje zawsze 98 oktanów. Brzmi trochę inaczej...jak dla mnie 16v ryczy a 8v gada..nie wiem czy mnie zrozumiecie ;) Może to też zasługa stożka w Szesnastce.
Powiem ta że nie brał bym 16v tle że mam 8v na części i jak coś przekładka... najpierw chciał bym tylko podszykować 8v... zobaczymy...Na razie jeździ i będzie jeździć odpukać :D. A obroty ...w 8v przy 100 km./h miałem 3tyś obr. a w 16v jest 2400-2500 na piątym biegu oczywiście...

Ja mam 164 z gazem i przez rok od momentu kupna zrobiłem ponad 30 tysięcy kilometrów . Kompletnie nic się z gazem nie działo ale w końcu może wymienie filtry. Jak gaz jest dobrze założony to czemu nie:)

Ja mam 164 z gazem i przez rok od momentu kupna zrobiłem ponad 30 tysięcy kilometrów . Kompletnie nic się z gazem nie działo ale w końcu może wymienie filtry. Jak gaz jest dobrze założony to czemu nie:)

Cieszęsię że tobie ni się nie dziej...ja mówiłem że trafiłem zaniedbane...i na dobrą sprawę nic dobrego powiedzieć nie mogłem...auto słabe było..ktoś założył reduktor do 100hp :/ oj takie tam. Paliły 40 zł na 100km...czyli dużo.może jak bym strzelił kapitalkę to założył bym jakąś sekwencje...

Mam na oku 147 1.6 02rok po kapitalce silnika z oryginalnym przebiegiem 148000. Kolega ostatnio mnie poinformował że zamierza sprzedać i czy nie brał bym... Czerwone momo...pomalował ją w Białą perłę z czarnym dachem...no zobaczymy...i w tym bym gazował bo silnik pewny

co tak d..py pokazujecie :D

ori końcówka nie jest taka zła u mnie z imasafa

DSC02771.jpg

U mnie tez końcówka imasaf siedzi.Ale już szykuje się coś innego.
Rafał,dystanse z tyłu masz? Ile na stronę?

Amortyzatory
Powrót