155 & 155

Zarówno jedna jak i druga jest kozacka.

Zarówno jedna jak i druga jest kozacka.

Obie są kozackie:P

A dla tych co się czepiają i marudzą,napiszę tak - Było kur...a przyjechać i się pokazać ze swoją zabawką a nie siedzieć i się brandzlować przed kompem;)

attachment.php

Załączniki

• IMG_7913.jpg
    IMG_7913.jpg
    111.1 KB · Wyświetleń: 191
Byłem widziałem jakieś foty porobiłem :) Był ogień :)

A dla tych co się czepiają i marudzą,napiszę tak - Było kur...a przyjechać i się pokazać ze swoją zabawką a nie siedzieć i się brandzlować przed kompem
Uuuu takie rzeczy radzę robić lepiej przed kompem a nie w śród ludzi jak już jest taka potrzeba:D

Uuuu takie rzeczy radzę robić lepiej przed kompem a nie w śród ludzi jak już jest taka potrzeba:D

Hahahaha!!specjalnie dla Ciebie.

Mój nowy bolid.Alfa Romeo 156 V6.Alfa służy do jazdy na co dzień i do wypadów na Miedzianą,także będą pomalutku robione pewne zmiany.

attachment.php
attachment.php

Załączniki

• IMG_3289 (1).jpg
    IMG_3289 (1).jpg
    104.2 KB · Wyświetleń: 149
  • IMG_3281.jpg
    IMG_3281.jpg
    84 KB · Wyświetleń: 157
Kto was tam wpuścił z tymi pierdziawkami:D

No widac że pod osłoną nocy wepchneliście na dach pierdziwki czyli po cichaczu:D

Foty bardzo fajne pewnie moja staruszka też by zacnie na nich wyszła:D

Ostatnia edycja:
Świetne zdjęcia i zacny garaż :)

Artas mi też chodzi 156 V6 po głowie. Jeszcze można kupić dobre auto za dobre pieniądze. Wiecie może ile wyszło 156 V6 ?

Świetne zdjęcia i zacny garaż :)

Dzięki zeb.

może byśmy sie ustawili na jakieś grupowe zdjecie 155 ? w takim otoczeniu na zamknięcie sezonu

Moje 155 już w garażu pod kocem.Wyjadą dopiero na wiosnę.

Dodano po 2 minutes:

Artas mi też chodzi 156 V6 po głowie. Jeszcze można kupić dobre auto za dobre pieniądze. Wiecie może ile wyszło 156 V6 ?

Andrzej kupuj nie zastanawiaj się.155 V6 piękna sprawa,ale już nie na co dzień.Sam o tym wiesz.A do 156 można się przyzwyczaić.Nie daje tej radości co 155,ale ten silnik wynagradza wszystko;)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót