75andrew155
Administrator ds. moderatorów
- Auto
- 155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V
EEEE tam tylko tył ma byc sztywny a co z przodem?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to jest gwint do pierdziawy 156V6 ale tył pasuje też do TSato jest do tsa czy v6 ?
No widzę że mu całkiem w dekiel wali zamienia 155 na 156Endriu przod przeciez juz lezy na glebie.juz tak dawno Artasa nie widziales ze nie jestes w temacie
.pozdro
No przecież napisałem że wali koledze w dekiel i jakies tam "Warsaw fafus 156"czy cos takiego zakłada![]()
z przodu gwint już chyba jest
No widzę że mu całkiem w dekiel wali zamienia 155 na 156![]()
A tak arek źle mówił o 156 mówiłem ze to dobre auto ale jednak 155 to coś w dzisiejszych czasach przynajmniej dla mnie.
No przecież napisałem że wali koledze w dekiel i jakies tam "Warsaw fafus 156"czy cos takiego zakłada![]()
dobrze ze nie "falus"hah
Aaa to taka polityka, to ja sobie kupię na codzień skorupę GTA co bedę niszczył kredensa.A skorupę na co dzień muszę jakąś mieć
Aaa to taka polityka, to ja sobie kupię na codzień skorupę GTA co bedę niszczył kredensa![]()
Noo... ładna linia :top:
Po trawie to dobra liniaDzięki!w nowym sezonie postaram się lepij
Pewnie tak by było dlatego chodzę z daleka od GTA żeby nie odbiłoAndrzej tak sobie robi jaja z GTA a jakby pojezdzil dluzszy czas to juz nie chcialby wracac do kredensu![]()
Pewnie tak by było dlatego chodzę z daleka od GTA żeby nie odbiło![]()
A co to za pegot???No to Ja chyba za blisko podszedłem
Skorupa V6 już pod chałupą.Wymieniony alternator,poduszka pod skrzynią,jakiś tam drążek kierowniczy,założone stabilizatoryi KW na tył.Niestety nie jest tak jak bym chciał,ale patenty mają to do siebie że nigdy nie wiadomo jak wyjdzie
jeszcze nad tym popracuje.Alfa jedzie zajebiście
jest twardo i szybko
ale wczoraj nie udało się sprawdzić pełnych możliwości zawiasu.....było mokro a letnie opony nie dawały rady przy tej temperaturze
coś się pomalutku dzieje.Jutro jeszcze jak dam radę to założę hamulce na przód,mikoda+sparco.CDN...
![]()