155 & 155

EEEE tam tylko tył ma byc sztywny a co z przodem?

Endriu przod przeciez juz lezy na glebie :D.juz tak dawno Artasa nie widziales ze nie jestes w temacie :P.pozdro

No przecież napisałem że wali koledze w dekiel i jakies tam "Warsaw fafus 156"czy cos takiego zakłada:D

z przodu gwint już chyba jest

Już jest:P

Dodano po 4 minutes:

No widzę że mu całkiem w dekiel wali zamienia 155 na 156:D

Nigdy nie zamienię 155 na coś innego.A skorupę na co dzień muszę jakąś mieć:o

Dodano po 2 minutes:

A tak arek źle mówił o 156 mówiłem ze to dobre auto ale jednak 155 to coś w dzisiejszych czasach przynajmniej dla mnie.

Gdyby 155 coś dla ciebie znaczyło to byś nie zakładał tych pseudo chromów na zegary.I ciągle zjadasz jedną literkę:mad:

No przecież napisałem że wali koledze w dekiel i jakies tam "Warsaw fafus 156"czy cos takiego zakłada:D

Hahahahaha!!!

Dodano po 2 minutes:

dobrze ze nie "falus" :P hah

Chyba musimy poważnie porozmawiać;)

Ostatnia edycja:
Andrzej tak sobie robi jaja z GTA a jakby pojezdzil dluzszy czas to juz nie chcialby wracac do kredensu :)

Pewnie tak by było dlatego chodzę z daleka od GTA żeby nie odbiło:D

No to Ja chyba za blisko podszedłem;)

Skorupa V6 już pod chałupą.Wymieniony alternator,poduszka pod skrzynią,jakiś tam drążek kierowniczy,założone stabilizatory:P i KW na tył.Niestety nie jest tak jak bym chciał,ale patenty mają to do siebie że nigdy nie wiadomo jak wyjdzie;) jeszcze nad tym popracuje.Alfa jedzie zajebiście:o jest twardo i szybko:P ale wczoraj nie udało się sprawdzić pełnych możliwości zawiasu.....było mokro a letnie opony nie dawały rady przy tej temperaturze;) coś się pomalutku dzieje.Jutro jeszcze jak dam radę to założę hamulce na przód,mikoda+sparco.CDN...

attachment.php

Załączniki

• DSCF1013.jpg
    DSCF1013.jpg
    81.5 KB · Wyświetleń: 190
No to Ja chyba za blisko podszedłem;)

Skorupa V6 już pod chałupą.Wymieniony alternator,poduszka pod skrzynią,jakiś tam drążek kierowniczy,założone stabilizatory:P i KW na tył.Niestety nie jest tak jak bym chciał,ale patenty mają to do siebie że nigdy nie wiadomo jak wyjdzie;) jeszcze nad tym popracuje.Alfa jedzie zajebiście:o jest twardo i szybko:P ale wczoraj nie udało się sprawdzić pełnych możliwości zawiasu.....było mokro a letnie opony nie dawały rady przy tej temperaturze;) coś się pomalutku dzieje.Jutro jeszcze jak dam radę to założę hamulce na przód,mikoda+sparco.CDN...

attachment.php
A co to za pegot???

Amortyzatory
Powrót