• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

155 & 155

Fajna sprawa takie ściganie się - gratuluję udziału no i tego ze "parę" autek wyprzedziłeś. Może kiedyś też sie porwę na coś takiego - ale nie moim traktorem ;)
Marcin@romeo,jak się uda to na mazowieckim się pojawię:blink:
Słowo sie rzekło, już Cię dopisałem do listy.

Fajna sprawa takie ściganie się - gratuluję udziału no i tego ze "parę" autek wyprzedziłeś. Może kiedyś też sie porwę na coś takiego - ale nie moim traktorem ;)

Słowo sie rzekło, już Cię dopisałem do listy.

Dzięki ziomuś:D

:P
attachment.php

Załączniki

• 815A3521-910x606.jpg
    815A3521-910x606.jpg
    92.5 KB · Wyświetleń: 286
Wsciekly Artas :D

Dodano po 24 minutes:

:D

Ostatnia edycja:
Ładnie burczy z pod maski, ale pocisnąłeś ją tylko na ostatnim łuku - mam niedosyt :D

Ładnie burczy z pod maski, ale pocisnąłeś ją tylko na ostatnim łuku - mam niedosyt :D

No wiem dupy nie urywa,ale chodziło o dobrą zabawę i pośmiganie 155 po torze:P.Opony na więcej już nie pozwalały,ale na czerwiec postaram się lepiej przygotować:o.No i nie chciałem wracać na lawecie;)
Ale zabawa i frajda....czad kur...a:lol:

I to pęknięte plastikowe podszybie ... jak w każdej 155 :)

Zawsze jak widze Twój samochód do mam jeszcze większą motywacje do robienia swojego :o

Tak. Kontrastowo do 155 & 155. Ale więcej na PW żeby śmietnika nie robić

20.06.2014r po raz drugi odwiedziliśmy z Diablicą 16V Tor w Kielcach.Było wspaniale!!!Tym razem opona przerosła umiejętności kierowcy:o
attachment.php

Ale żeby nie było kolorowo,to na powrocie odpadło mi prawe przednie koło!!!!dałem radę i dojechałem do chałupy,w poniedziałek zmiana piasty się szykuje;)

Załączniki

• DSCF0912.jpg
    DSCF0912.jpg
    90.2 KB · Wyświetleń: 135
Alfina ogarnięta!nowa piasta,łożysko i wszystkie śrubki kół nowe:o
Plan na ten sezon wykonany,Alfa wraca do garażu na zasłużony odpoczynek....

Ja myślę że jeszcze odwiedzisz tor w tym roku ;)

Od momentu subaru po prawej stronie drogi.

Przed subaru był pkc.Meta była lotna.Musieliśmy hamować do zera.A dalej wolniej najciekawszy fragment odcinka leśnego,przez który nas niestety nie puścili:mad: Ale jak napisał tomi,na pewno jeszcze tam pojadę w tym sezonie:P

Amortyzatory
Powrót