• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

155 & 155

Artek wiesz jak ja to widziałem oczyma wyobraźni.Jednak moja wyobraźnia to kupa:D Zajebiście wygląda:P Wygląd całości przerósł moje oczekiwania.Jest ogień:P
I ten serwis hehe

Fajnie wygląda. Rozumiem że czarne pomalowałeś na biało? Co tam za wydech siedzi? Sam końcowy czy coś jeszcze? Tak z ciekawości zapytam, jakie były przyczyny zmian w wydechu, pomijając wygląd poprzedniego? Czy wersja ekonomiczna poprzedniego układu posypała się?

Fajnie wygląda. Rozumiem że czarne pomalowałeś na biało? Co tam za wydech siedzi? Sam końcowy czy coś jeszcze? Tak z ciekawości zapytam, jakie były przyczyny zmian w wydechu, pomijając wygląd poprzedniego? Czy wersja ekonomiczna poprzedniego układu posypała się?

Czarne zmieniły się na biało;),wydech teraz to kat,krótki przelotowy i ostatni ragzzon:P

Łukasz,dobrze że ci się podoba!teraz już wiem że te felgi powinny być w oryginale białe:eek:

Białe do czarnego jak najbardziej pasują ale w ciemnym kolorze też fajnie ale do innego koloru budy.Jak rozmawialiśmy przez telefon to miałeś rację że za dużo czarnego było.
Ja sie będę motał z felgami od grzybka.Czy na biało do czerwonego czy na czarno ale myślę że biel będzie ładniej wyglądać aczkolwiek czyszczenie ich z pyłu klockowego trochę mnie odstrasza ale nie będzie to argument na nie.Po prostu częściej ze szmatką cza będzie ganiać więc weź ją sobie na wyposażenie standardowe do auta:D

no masz jak rosso to każdy chce mieć białe felunki(ja też :))...bardzo dobrym sposobem na czyszczenie felg są te preparaty w spreju(jakoś tak:))..JA mam teraz od K@ i rewelka co mycie auta,a myje średnio co 2 tyg. pryskam, czekam pczecieram szmatką i duzo wody...osad znika nawet z najmniejszych zakamarków;) Polecam.

Łukasz maluj na biało!będzie jeszcze ładniej niż u mnie na czarnym(albo prawie ładniej:mad:ha,ha).masz zakaz malunku na czarno!!
O szmatki się nie martw,V6 ma ich 4 na wyposażeniu seryjnym:P

No to będą na biało i będzie ładniej niż u Ciebie:P Ja też Ci muszę czymś ciśnienie podnieść bo Ty dobrze wiesz że jesteś sprawcą nie jednego stanu przed zawałowego u mnie:D
Michał Ty też mnie przekonałeś:)

Artek, miazga:) Czarne felgi zabierały jej cały urok, teraz jest super.
Łukasz, do rosso tylko białe felgi, jak zrobisz czarne to pojadę skopać Ci 4 litery:P
BTW, Artek, ponoć na zlota jedziesz??:D

Artek, miazga:) Czarne felgi zabierały jej cały urok, teraz jest super.
Łukasz, do rosso tylko białe felgi, jak zrobisz czarne to pojadę skopać Ci 4 litery:P
BTW, Artek, ponoć na zlota jedziesz??:D

grzybku cieszy mnie że się podoba!masz rację,cały urok traciła przez tą czerń;)
A jeżeli chodzi o kopanie kolegi L,to jak na zlot przyjedzie na innych niż białe,to pomogę ci:oa to umie
Tak,na zlota się wybieram:P;):D:o

Tak zrobię!ale polerowany rancik zostawić,czy całe w kolor?bo nad tym się zastanawiam;)

Hmm przy jasnym srebrnym polerowany rant może być słabo widoczny ale sam wiesz jak działa moja wyobraźnia:D więc może niech ktoś jeszcze coś powie od siebie:) Ja chyba bym pryskał całe ale no właśnie jest ale bo nie potrafię sobie tego wyobrazić.Przy ciemnym kolorze rant ma sens ale czy przy jasnym.

Jeśli będzie wypolerowany "na lusterko" to przy każdym kolorze ma sens. Problem jest wtedy gdy się trochę przykurzy bo nie widać tej polerki zupełnie. Moje felgi polerowałem wiele godzin a jak się trochę przykurzyły to efektu po tym nie było. Po myciu było fajnie ;).

Pomijając śrubki chodzi o coś takiego:
borbet+3+delig+1.jpg

Każda felga w kolorze czarnym i w każdym samochodzie to totalny syf. Inne kolory jak najbardziej, bowiem widać wzór felgi a także nie zlewa się z oponą. Czarna felga plus zakurzona czy zabłocona opona to makabra.

Dzisiaj zabraliśmy Alfy w plener,no i żeby trochę pośmigać:Dbyło super polatać na dwie 155:P
Na razie kilka fotek,filmik może pózniej.10062012300.jpg10062012304.jpg10062012305.jpg10062012306.jpg10062012307.jpg

Amortyzatory
Powrót