• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

155 & 155

a gdzie ten filmik??;)

Artas nocą :P
Jakość słaba ale to przez ciemność i śliską skórę Wita:P

Załączniki

• IMG_3724-4.jpg
    IMG_3724-4.jpg
    56.9 KB · Wyświetleń: 163
  • IMG_3720-4.jpg
    IMG_3720-4.jpg
    38.2 KB · Wyświetleń: 157
Zdecydowanie musimy pojeździć w dzień bo po nocy to niewiele widać

Artas a gdzie ten filnik...??;):):P

DTM-ekipa:D i kilka fotek z naszych niedzielnych pojeżdżawek.wielkie podziękowania dla Alfa_Lucas:o01.jpg02.jpg03.jpg05.jpg

ALEŻ to pięknie wygląda...;)tylko patrzeć...:)czarna coraz bardziej mi się podoba...:)może moja też będzie czarna w przyszłym roku...;)!!!

Wiesz.... Twoja 155 jeszcze bardziej podsyciła moją sympatię do tego modelu (która i tak jest duża)! Uwielbiam widok, pomimo lat jakie dzielą nowe Alfy od Naszych, są zadbane tak jak Twoja. Ostatnie zdjęcią to są rewelacyjne :) ale to zasługa Belli i właściciela, który tak dba :).

Wiesz.... Twoja 155 jeszcze bardziej podsyciła moją sympatię do tego modelu (która i tak jest duża)! Uwielbiam widok, pomimo lat jakie dzielą nowe Alfy od Naszych, są zadbane tak jak Twoja. Ostatnie zdjęcią to są rewelacyjne :) ale to zasługa Belli i właściciela, który tak dba :).

Dzięki za miłe słowo,staram się jak mogę aby moje obydwie 155 były w jak najlepszej kondycji:Dwymago to wszystko poświęcenia i wielu wyżeczeń ale naprawdę warto:oa każde dobre słowo działa,motywuje i wiem że to co robię ma sens i sprawia mi niesamowitą radochę:Dwyraz twarzy podczas jazdy...bezcenny:P

Najmroczniejsza Alfa w mieście :P
IMG_5387-4.jpg
foto by Alfa Lucas

normalnie zdjęcie miesiąca...:)!!!!!

wito,mroczną 155 zobaczysz za tydzień na spocie:Dale dzięki za odkopanie tematu.w nagrodę dostaniesz rundkę Alfa Romeo 155 V6 'ZŁOMEK":o

Wczoraj przytargałem taki oto komplecik felasi:D
W nowym sezonie obie 155 będą na białych kółeczkach:P:ospeedline.jpg

Artek,chcesz w 16v zmienić felgi,czy do złomka zapodać? bo jak w 16v zmienić,to ja jestem na nie:P

Tak Łukaszku,Diablica dostanie na wiosnę piękne białe kółeczka:P:o:D
Dni Złomka V6 są już policzone:(ale jeszcze zrobię jej jakieś fajne zdjęcia i zapodam tutaj.Przecież to Alfa Romeo 155!zasługuje na to:D

Bedziesz miał graty z szerszenia na sprzedaż?

A co z tymi felgami w Diablicy jest nie tak? Ja bym je na biało pomalował i zostawił:P
No nie gadaj,że Złomek kończy swój żywot.Gadaj mi tu co się będzie działo:)
Andrzej już szabrować chce hehe

Amortyzatory
Powrót