• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

155 & 155

przekonałem się u siebie, że pas przedni jest najważniejszym elementem prostego przodu :D

Artek podoba mi się to pomalowane scudetto chyba zrobię tak samo tym bardziej, że mi sreberko odłazi.

Wrzuć jeszcze jakąś fotka jak to się prezentuje z przodu

Ostatnia edycja:
Oj Łuki, nic nie kumasz. Zobacz co Arczi zrobił ze Złomkiem, wyszedł na ludzi więc i w czarnej tu puknąć, tam stuknąć, szpachla, szprej i przód będzie jak z fabryki;)

Ha,ha,ha:Dmaska nie domknięta była i może dlatego tak widać.Tym bardziej że Ona ideałem nie jest i nigdy nie będzie.Tak czy siak ten przód coraz bardziej mi się podoba,trochę poważniejszy jest:oogólnie to już mnie wierci aby nią pośmigać,ale dopóki taka pogoda będzie to tylko po garażu;)rundy będę robił,ha,ha.Ale mówię wam,fajnie było nią się przejechać,poczuć,usłyszeć,powąchać,po dotykać itd,itp:o:D
Rafał jeszcze dwie foty mordy:PDSCF0162.jpgDSCF0164.jpg

O wiele lepiej się prezentuje scudetto w kolorze według mnie. Też miałem czarną 155 i pomalowane całe scudetto na czarno włącznie z tym chromem co u kolegi został plus przerobione lampy na czarno co całkiem nieźle się prezentowało.

Ładne belle, gdyby nie tablice i felgi stwierdziłbym, że to 1 i ta sama, tyle, że fotki poprzerabiane ;)

No to ja się powtórzę z któregoś wątku - miażdży cyce, dla mnie przód 155 to tylko i wyłącznie grill polift+scudetto prelift, jaki kolor by nie był to najlepsze połączenie:)

scudetto łatwo można też obkleić ;)
DSC00215_resize.JPG

Dziś do kompletu V6 kluczyk też dostał nowy znaczek:Ptrochę tylko łapa zadrżała:oha,haDSCF0174.jpg

Speedliny wróciły po renowacji.Diablica dostanie prezent na swoją osiemnastkę;) kółka wyglądają świetnie:P:P:D:oDSCF0175.jpgDSCF0176.jpgDSCF0177.jpg

Amortyzatory
Powrót