Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Nie napisałem że wszystkie mają takiego focha . Oby jak najmniej ale jednak się zdarza .Ostatnio na instagramie widziałem relację jak odpalali 156 GTA po roku stania. Odpaliła za pierwszym razem i jeździ aż miło.
Ostatnio na instagramie widziałem relację jak odpalali 156 GTA po roku stania. Odpaliła za pierwszym razem i jeździ aż miło.
http://www.motorsport.v10.pl/Wyscigo...00.html?normal
Ja z mojej strony mogę polecić bezpośrednią konkurencję Pana G. z piaseczna.. Miałem przyjemność u tego Pana naprawiać tzw. kasetę do Volvo FH12.. koszt u Pana G. 2000zł i komputer zdechł po pół roku wg. Pana G. z Naszej winy więc z gwarancji nici..
GLOBAL MOTO SERVICE Bartłomiej Okoń
adres:
ul. Stefana Bryły 3/380
02-685 Warszawa
telefony:
tel. (22) 647 36 69
kom. 660 711 669
kom. 604 060 729
Jest to firma w domu ale legalna, wystawia faktury itp.. Gość jest niesamowity w kwestiach napraw ecu itp.. Pracuje w tej firmie syn i ojciec.. Padniętą kasetę od tego Volvo przywieźliśmy do tego Pana.. akcja szok.. naprawił w jeden dzień.. dołożył elementy z własnej jakiejś używki (wymienił te które przepalone były w naszej) i poskładał to do kupy.. ustalił przyczynę usterki, załatwił to i policzył sobie ułamek ceny Pana G. bo niecałe 500zł.. także polecam przedzwonić popytać..
Cześć Sołtys,
Mam do Ciebie małe pytanie związane z zabudową GTA na 1.9 JTD, gdzie udało Ci się zdobyć tylne błotniki? Odłożyłem sobie troszkę na zrobienie mojej Alfy i obecnie jestem na etapie kolekcjonowania części.