• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[147] 147 GTA Sołtysa

dla mnie slabe
no ale ja sie nie znam

co do skazania - zawsze mozesz przejsc na bl3 - bo sa do kupienia

Mnie nie podchodzą BL3 natomiast te zdjęcia nie oddają dokładnie widoku tej felgi. Pierwsze odczucia były dla mnie podobne, że średnio na 147 wyglądają . Jednak zaczynam się przekonywać ,oko się przyzwyczaja ;)

3 do gt jak dla mnie jedna z 2 najlepszych :-)

Trochę lepsze ujęcia tą samą kosiarką.

Załączniki

• frt.jpg
    frt.jpg
    118.2 KB · Wyświetleń: 151
  • bgh.jpg
    bgh.jpg
    132.8 KB · Wyświetleń: 147
  • dfr.jpg
    dfr.jpg
    42.6 KB · Wyświetleń: 160
no wlasnie chciolech pisac na ryju ze to foto juz dobrze wyglundo
ale cos mie wywala blynda i nie moglech napisac

to pisza tukej :
na tym zdjynciu wyglundo dórzo lepi

Kupiłem. Stan idealny wręcz można by powiedzieć że nówki felgi i opony. Cena 2800 więc myślę że okazyjnie przy tym stanie i tych oponach. Leżały kilka dni w garażu i korciło mnie żeby założyć zwłaszcza że warto by koła sprawdzić (14 dni gwarancji rozruchowej) no i tak się składa że chyba zostaną.

Trzeba bylo mówić odrazu bym Ci zrobil wizualizację na GTA. Jak sie jezdzi na 19 po okolicy ?

Trzeba bylo mówić odrazu bym Ci zrobil wizualizację na GTA. Jak sie jezdzi na 19 po okolicy ?

Zrobiłem już na nich 3 kilometry. Jeździ się ...zajebiście :D Tak na serio to komfort się praktycznie nie zmienił (nigdy go nie było). Wydaje mi się jakby te felgi były lżejsze nieco od BL2 i jakos jakby lżej silnik miał przy ruszaniu ,ale równie dobrze może to być placebo.

Nowy wystrój garażu dla GTA

GTAR.jpgGTA.jpg
Nowy wystrój garażu dla GTA :)

Ech.....nic dodać ,nic ująć najładniejszy garaż jaki widzieliśmy :),aż nie chce się z niego wychodzić .

Ech.....nic dodać ,nic ująć najładniejszy garaż jaki widzieliśmy :),aż nie chce się z niego wychodzić .
Dzięki Maxy. Przypominam że macie abonament na korzystanie na kilka lat do przodu :)

O kurcze...
Skąd wytrzasnąłeś to logo, które wisi na ścianie? Szukam takiego do swojego garażu i nie mogę trafić...
Pozdrawiam.
- Rafał

O kurcze...
Skąd wytrzasnąłeś to logo, które wisi na ścianie? Szukam takiego do swojego garażu i nie mogę trafić...
Pozdrawiam.
- Rafał
Znajomości w ASO :) Mam jeszcze jedno lekko uszkodzone,muszę je naprawić i przyozdobić drugą ścianę .

Dzięki Maxy. Przypominam że macie abonament na korzystanie na kilka lat do przodu :)

:D Sołtys - Dziękujemy .Oby tych chwil na korzystanie było baaardzo mało ,lepiej posiedzieć w tym garażu dla przyjemności z czymś płynnym i godnym w ręku ;).

Pomysł na garaż super . Pełen klimat jeszcze z takim autem. Pozdrawiam

Czad komando :) Pomysł genialny.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót