z tymi naklejkami to jest przypal. kumpel ma naklejke przyklejona tak ze wycieraczka troszke ja przesłania
i kazali mu zerwac i nakleic na nowo <lol> a wszyscy wiedza ze taka naklejke mozna wyrzucic do kosza 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no i gdzies tez czytalem ze musi byc widoczna i tablica i naklejka
to chyba u Ciebie są takie fotoradary bo sam mam mandat za fotoradar z Wa-wy a mnie tam nie byłoFotoradary robią zdjęcia których jakość wystarcza do odczytania naklejki.
to chyba u Ciebie są takie fotoradary
ja tez dalem na bok i jest gitP
Nie wiem jak u was, ale ja mam jakas dokładke pod ramką zeby równo ładnie przylegała na przodzie.
a ja gdzies czytalem ze tablica rejestracyjna MUSI byc zamontowana w miejscu przewidzianym przez producenta. wiec upierdliwy policjant moze sie czepiac jak ktos przelozyl z srodka na bok. w 156 nie ma tego problemu bo tam producent przewidzial na boku.
a ja gdzies czytalem ze tablica rejestracyjna MUSI byc zamontowana w miejscu przewidzianym przez producenta. wiec upierdliwy policjant moze sie czepiac jak ktos przelozyl z srodka na bok. w 156 nie ma tego problemu bo tam producent przewidzial na boku.
To auto nie ma prawa poruszać sie po drogach publicznych![]()