• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] 1.4 TB Alfa Rosso

1000 za wtryski LPG?
Nie lepiej było kupić yeti ,baracuda?
One kosztują 70 zł sztuka.I na pewno nie są gorsze.

Instalacja jest fabryczna, żeby wrzucić coś innego podejrzewam że trzeba by trochę poprzerabiać, a do tego nie mam ani wiedzy w temacie, ani ewentualnie czasu i chęci jeździć do serwisu na ewentualne poprawki :)

Krotki raport ode mnie - Dwa lata i dwa miesiace z Julka, 60k zrobione, do listy wymian dokladam tyle lozysko lewe, koszt z wymiana 280zl. Oprocz tego olej co 10 tysiecy, serwis klimy i tankowanie. Milosc do tego samochodu dalej nie przemija, cieszy kazda podroz. Z dodatkow doszlo ledowe oswietlenie wnetrza, planuje tez dokupic lampki ledowe do tablicy.

To znaczy kolega co chce nam przekazać, że Alfa jeździ i się nie psuje?? Wolne żarty!

;)

Ostatnia edycja:
Tez jestem zaskoczony, jezdzi, nie psuje sie, daje radosc z jazdy i nawet za czesto nie krzyczy o rzeczy eksploatacyjne. Jak kupowalem to myslalem ze niebawe czeka mnie wymiana klockow i tarcz z przodu..60tys przejechane a tam jeszcze fajny stan. Off topic, ktos sie orientuje jakie klocki i tarcze montuja w ASO ? Wymiana na pewno kiedys nastapi, a ich trwalosc mi bardzo odpowiada :)

Amortyzatory
Powrót