Widziany, Widziana, Widziani :D

Wczoraj kolo 16:30 widziany hjeniu (czarna 156 SW) na opolskiej, pozdrawiam :) Zauważyłem Cię dopiero jak już się mijaliśmy i widziałem, że też chyba mi się przyglądałeś :)

Jeśli nie dokładnie na Nowowiejskiej, a na Jedności przy skrzyżowaniu z Nowowiejską to na bank ja jadący do pracy Nie widziałem Cię, ale również pozdrawiam

Na Nowowiejskiej przed skrzyzowaniem z Prusa jechales w strone Wyszynskiego miedzy 17 a 18, widzialem koncowke rejestracji LV i skojarzylem z Toba

Pozdrowienia dla granatowej 156 prawdopodobnie na ramkach AlfaClubu widzianej dziś na Piastowskiej przed południem, oraz dla kolegi pavvel, który swoją bellę postawił dziś przed moją bramą :)

Na Nowowiejskiej przed skrzyzowaniem z Prusa jechales w strone Wyszynskiego miedzy 17 a 18, widzialem koncowke rejestracji LV i skojarzylem z Toba

To ja... i jestem pewien, że tamtędy jechałem, ale nie pamiętam gdzie i po co :) Alzheimer?

dla czarnej 156 2.0 TS na strzeleckich numerach dziś koło 15-tej w Opolu na Zaodrzu - ukłony wymienione ;)

Ostatnia edycja:
czarna 156 widziana dzisiaj po 17 wjezdzajaca na Jednosci Narodowej z Poboznego DW 107LY bodajze pzdro

Cytat Napisał sebawroc Zobacz post
czarna 156 widziana dzisiaj po 17 wjezdzajaca na Jednosci Narodowej z Poboznego DW 107LY bodajze pzdro
To ja, ślepa jak zwykle pozdrowienia))

hehe moglas mnie nie widziec bo na piechotke przechodzilem Ci przed sama maska z corka na przejsciu :P pozdro

Pozdrawiamy Kierowniczkę 156 SW na DSW z drewniną kierownicą :) widzianą dzisiaj przed 9tą na obwodnicy Środy Śląskiej;

Biała Brera na DL jechałem za nią od Złotoryi do Legnicy dziś rano ale mimo sygnałów z mojej strony zero odzewu :):D

Tego nie widziałem :) Przed oczyma miałem jej t.......czek :):)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnego 156SW po FL widzianego rano na Piłsudskiego. Za późno zobaczyłem a żeby dojść brakował trakcji na śliskim

Dziś koło 17.00 na Bielanach srebrna 166 POT**** ... chyba mi mrugnęła, a ja nie zaskoczyłem, jak odpowiedzieć, bo zamyślony byłem :D
Pozdrawiam z czarnej 147 :)

PS. Czy jakiś Alfista może mi dziś chyba przed 18.00 machał przechodząc z dziewczyną przez przejście dla pieszych ? :)

Amortyzatory
Powrót