Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli nie dokładnie na Nowowiejskiej, a na Jedności przy skrzyżowaniu z Nowowiejską to na bank ja jadący do pracy Nie widziałem Cię, ale również pozdrawiam
Na Nowowiejskiej przed skrzyzowaniem z Prusa jechales w strone Wyszynskiego miedzy 17 a 18, widzialem koncowke rejestracji LV i skojarzylem z Toba
potwierdzam potwierdzamWczoraj kolo 16:30 widziany hjeniu (czarna 156 SW) na opolskiej, pozdrawiamZauważyłem Cię dopiero jak już się mijaliśmy i widziałem, że też chyba mi się przyglądałeś
![]()
czarna 156 widziana dzisiaj po 17 wjezdzajaca na Jednosci Narodowej z Poboznego DW 107LY bodajze pzdro
To Karola
A mnie to już nikt nie widuje?
Idę poszlochać.
Cytat Napisał sebawroc Zobacz post
czarna 156 widziana dzisiaj po 17 wjezdzajaca na Jednosci Narodowej z Poboznego DW 107LY bodajze pzdro
To ja, ślepa jak zwykle pozdrowienia))
A ona nie była czasem na grafitowych telefonach?Biała Brera na DL jechałem za nią od Złotoryi do Legnicy
No tak, ten to się tylko za dupami ogląda, heheTego nie widziałem Przed oczyma miałem jej t.......czek
Biała Brera na DL jechałem za nią od Złotoryi do Legnicy dziś rano ale mimo sygnałów z mojej strony zero odzewu![]()