H
Husar
Guest
ok 16:45 w Opolu, srebrna 156 na Krapkowickiej w Opolu. Pozdrowione i odmachane 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z wdepnięciem będzie ciężko, bo bardzo rzadko bywam we Lwówku, ale dzięki za zaproszeniehej hej Monika.... tak to moja 147na chodniku zaparkowana we Lwówku Śląskim wlaśnie przed moim miejscem pracy
Jutro (w sobotę 18.02) również na chodniku w tym samym miejscu będzie zaparkowana - wdepnij do Neonetu to porozmawiamy
![]()
czyli to Twoje auto widziałem pod gondolą? wydawało mi się znajome,bo kiedyś na spocie w Legnicy je widziałem jak się nie mylę.pozdrawiam.Z wdepnięciem będzie ciężko, bo bardzo rzadko bywam we Lwówku, ale dzięki za zaproszenie . W sobotę wracałam ze Świeradowa z nart.
A ja pozdrawiam machającego kolegę w bordowej 155/165? na Tęczowej dziś koło 15.
Miłe zaskoczenie bo oidp bez ramek![]()
Jasne, że 164. Literówka w moim pościeWitaj SnoopTo ja machałem w piątek na Tęczowej. To ostatnio odcinek mojej stałej trasy. A pozdrawiałem z bordowej bezramkowej AR 164 Super TD
![]()
to autococker'a ex alfa
Jasne, że 164. Literówka w moim poście
Fajnie, że ludzie śmigają klasykami!
2.0 w Twoim GTV to TB czy TS? Jeśli v6 to koniecznie musisz mnie nim przewieźć!![]()