Alfa Giulia w 2014?

Wszystkie te wizki wyglądają jak podoklejanie części aktualnych modeli - tak jakby tył Julki był identyczny jak MiTo...

Wszystkie te wizki wyglądają jak podoklejanie części aktualnych modeli - tak jakby tył Julki był identyczny jak MiTo...

Na szczęście wszystkie te "wizki" to twórczość redakcyjnych grafików portali motoryzacyjnych ;)

Nawet odbicia są takie same :-) Ale fakt, poczekajmy na wersję produkcyjną. Wtedy znajdziemy więcej różnic :-)

uff, już się przestraszyłem, że w 2013 do rodziny alfy dołączy kolejny mumin... nadzieja umiera ostatnia ;)

Wracając do więzów Giulii z Hameryką, to ciekawe, czy dostanie UConnect z Darta jako nowy BlueAndMe i 9-biegową skrzynię ZF :) Dobrze, że automat, bo to już trochę przesada, choć z drugiej strony Dart z tym silnikiem ma palić 5.8 na setkę (40 mpg)...pewnie w wersji Multiair, bo Multijetów raczej do Darta nie planują, a skoro skrzynia będzie stworzona dla 1.4 MA, to może i wróci do nas zza wielkiej wody :)

Ja zawsze biore taka poprawke ze spalaniem:
srednie ogolne katalogowe -> moje srednie w trasie
srednie w miescie katalogowe -> moje srednie ogolne
Mniej wiecej sie zgadza ;)

9-biegowy automat? To juz chyba przesada... 8-biegowy w BMW jest juz uwazam max, a chyba optymalnym wyjsciem jest 7 biegowy. Przeciez auto ciagle by zmienialo tylko biegi. A moze jeszcze wprowadza polbiegi jak w ciagnikach?! :D

Hehe, nie no wiadomo, zapomniałem dodać ;) przy spalaniu :P A półbiegi w osobówkach już są - w autach z reduktorem :D

Fajna , Gdyby taka byla to niezle. No i fajnie nawiazuje historycznie
Byle nie smutny mumin.

z przodu wyglada jak polonez ;)Anka smutnego mumina nie bedzie (ani długiego pyska), bo ponoc Giulia ma byc kanciasta - fani wzornictwa alfa-kanciaste powinni być usatysfakcjonowani ;)

Ostatnia edycja:
No jaki polonez , przeciez to stara Giulia Sprint , wypisz wymaluj.
Ale neistety za podobna do starej , nie wejdzie taka pewnie.

Szewi a skad info ze mumina nie bedzie?
Bo to dobra wiadomosc

Tez tak uwazam.
Zauwazcie jak by byla inna i wyrozniajaca od calej masy podobny aut tego segmentu.
Wszedzie kroluja duze zespolone reflektory z wielkimi zachodzacymi na boki szybami.
A tu dwa zwykle klasyczne okragle swiatla.
Podoba mi sie , jesli taka ma byc to dla niej zdradze 159

Tez tak uwazam.
Zauwazcie jak by byla inna i wyrozniajaca od calej masy podobny aut tego segmentu.
Wszedzie kroluja duze zespolone reflektory z wielkimi zachodzacymi na boki szybami.
A tu dwa zwykle klasyczne okragle swiatla.
Podoba mi sie , jesli taka ma byc to dla niej zdradze 159

Cóż, były kiedyś czasy, kiedy Alfę kupowało się dla silnika, właściwości jezdnych, przyjemności z jazdy... Teraz wystarczą chyba fajne reflektory...

Cóż, były kiedyś czasy, kiedy Alfę kupowało się dla silnika, właściwości jezdnych, przyjemności z jazdy...

Jeszcze te właściwości jezdne może zostały, bo jakby dla całej reszty ludzie mieli kupować Alfę to podejrzewam, że już by jej nie było.

Przyjemność też jest... Wystarczy chwycić kierownicę i spojrzeć w zegary startujące od godziny 6... Chociaż te ze 147 bardziej mi się podobały niż w Julce. Za to kierownica ładniejsza, chociaż wyciągnięta z Punciaka.

Amortyzatory
Powrót