AR GTV by cuma_borek

cuma_borek

Nowy
Auto
była 145 BX Zender, jest 166 2.4jtd progression, GTV 2.0TS oraz 3.0v6 Cup
Po rozstaniu z moja perełka 145 zendera czas na cos odmiennego, szukalem ogolnie spidera ale ze trafila sie ladna gtv to i zagoscila u mnie, zdjecia z zakupu ponizej, reszta bedzie na biezaco uzupełniana,jest to 2.0ts z 97roku wersja lusso, a w planach felgi zmiana z 18 na 19, spoilerek od wersji CUP, cos zrobic z wnetrzem, dokladke zderzaka od CUp-a błotnik, moze jakies audio, naprawic podnoszenie szyby prawej, centralny zamek, wymienic kierownice na orginal, pozbyc sie raggazona i zalozyc jakis ladny dual na dwie strony
c204511643.jpg

c204511645.jpg

c204511641.jpg

46250415644x461alfagtvf.jpg

Ostatnia edycja:
Godny następca 145-tki;) W klasycznym lakierze, super! Przyjemności z jazdy i szerokości!

felgi kupione jako srebrne, ale spray czarny mat i odrazu lepiej, a i tak na zime ida do piaskowania, pozniej lakierowanie czarny mat proszkowo, i dookoła czerwony paseczek pod kolor alfy
113ef.jpg

111czl.jpg

---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 11:25 ----------

fotki moich skromnych dodatkow, konsola i tunel obszyte skora czarna z czerwona nicia, zegary od wersji zendera chromowane tuby, mam jeszcze nakladki na pedala ktorych na zdjeciu niema firmy isotta, troche pseudoaluminiowych naklejek na przelaczniki, aluminiowe pokretla klimatyzacji, dymione kierunki
i powoli audio zaczne ogarniac na poczatek tweetery firmy proa simplex 25
jak w linku ponizej
http://allegro.pl/glosniki-proa-simplex-25-super-wysokotonowki-i1836533451.html

sdc11269l.jpg

sdc11270n.jpg

sdc11271v.jpg

sdc11273h.jpg

sdc11274ru.jpg

sdc11276t.jpg

sdc11277j.jpg

No teraz to zupełnie inna rozmowa z czarną felgą;)

Ostatnia edycja:
A ja uważam, że na czarnych wygląda szmelcowato. Ginie wzór felgi i wyglądają jak stare ze złomu.

świetny ten tunel obszyty skórą:)
ps.szkoda że jednak go nie sprzedawałeś że Spiderka....ale wsumie się nie dziwie

moze polakieruje je w jakis grafit albo cos innego, sie zobaczy bedzie czas do namysłu

A jaki rozmiar tych felg? Stare sprzedałeś? Jak będzie zmieniał kierownicę to chętnie tą odkupie od Ciebie :D

gratuluję Michał kolejnej AR, uważaj jedynie żeby nie zorbić z niej "przerostu formy nad treścią".

pozdrawiam

ps> to kiedy jakiś mini spocik;>

jezeli z gtv to chyba dopiero na wiosne bo szkoda mi jej na taka pogode, a 166 chwilowo niemobilna jest, tzn. zjaral sie wentylator nagrzewnicy i musze wymienic

jezeli z gtv to chyba dopiero na wiosne bo szkoda mi jej na taka pogode, a 166 chwilowo niemobilna jest, tzn. zjaral sie wentylator nagrzewnicy i musze wymienic

no co Ty, przecież nie ma jeszcze jakiś zasp snieżnych żeby było szkoda. Śmiało można jeszcze nią jeździć, ale Twoja decyzja.

pzodrawiam

ale musze pewne inne sprawy ogarnac, rozebralem wnetrze do golej blachy bo chce je wygluszyc matami, wymieniam wykladzine, fotele wiec mysle ze zejdzie mi troche z tym

Ahaaaaa więc tak ona wygląda :). Ładna, ładna ale mam pytanie co do dyfuzorów nawiewu.... mam nadzieję, że je tam w środku dobrze wyczyściłeś :D?

To znaczy, że nie wyczyściłeś :) Bierz pędzelek w rękę i jazda :D

ale ja wywalilem wogole te nawiewy i zalozone mam zupelnie inne z ta chrom obwódka

Amortyzatory
Powrót