Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Który z Panów zakupił czarną 159 z jasnym wnętrzem na ZPL?;)

EDIT: Pytanie kolejne - czyja ta oto piękna Brerka?
Widziana na Wojska Polskiego w Sz-cinie.

Pokaż załącznik 23962

"zastępczy" na 2 dni, chciałem postawić obok ciebie, ale jak zwykle nie zostawiłeś mi miejsca;)
Dziś na trasie koszalin-szczecin gdzieś na wysokości Rymania, spotkane 159 na blachach GD, pomachane odmachne;)

"zastępczy" na 2 dni, chciałem postawić obok ciebie, ale jak zwykle nie zostawiłeś mi miejsca;)

A nawet chciałem zażartować, że to pewnie kolejna Twoja bella, bo też na szyldach WJ*****, ale pomyślałem, że z pewnością byś się nią pochwalił na forum (bo jest czym);)

Pytanie kolejne - czyja ta oto piękna Brerka? Widziana na Wojska Polskiego w Sz-cinie.
Tą białą Brerke widziałem raz zimą przechodząc przez ulice na Pl. Zgody. Za kierownicą siedział pan po 50-tce:cool:, wiec pewnie nikt z forum:P
Dziś na trasie koszalin-szczecin gdzieś na wysokości Rymania, spotkane 159 na blachach GD, pomachane odmachne
To byłem ja:cool: Przed Rymaniem machał mi ktoś na WJ, a 15 minut później na ZPL. Obie czarne 159. Która Twoja? Wcześniej, na S3/6 awaryjkami mrugała mi wyprzedzana przeze mnie czarna 147 na blaszkach CZN.:)

WJ, machnąłem Ci, a potem wpadłem na maszt z fotoradarem 80-90km/h i zastanawiałem się czy był naładowany:)

Dzisiaj w zalomiu czarna MiTo na zgl albo zpl...pomachane...odmachane...

Trasa Bydgoszcz- Sierpc, W Sierpcu czarne Mito na blachach ZKL pomachane i odmachane :)

Pozdrawiam Pana z żoną i dzieckiem w srebrnej 156 sedan FL 2.4JTD na blachach ZKO..... z podkładkami alfaholików. Jechałem z tyłu czarną 166 na blachach PCT.....Za Koszalinem. Na skrzyżowaniu Pan pojechał prosto, a ja odbiłem w prawo na Mielno, gdzie później się widzieliśmy w restauracji :) Wie może ktoś, który to użytkownik?

Ostatnia edycja:
pozdrawiam wszystkich alfistów których widzę na drogach Szczecina codziennie szczególnie tych z forum ale i tych nie z forum

Klara a machasz, czy mrugasz długimi? Znajomi się z ciebie śmieją czy przyjmują to ze zrozumieniem?:)

Wiesz, nie wiem co przez to chcesz powiedzieć ,ale po Szczecinie jeździ mnóstwo alf i jakbym miała mrugać każdemu to zamrugałabym się na śmierć.A nie wszyscy się znamy i nie wszyscy są z forum.To samo z machaniem.Źle jeździ się po Szczecinie,trzeba się skupić na jeździe a nie na machaniu bo można komuś w tył wjechać,tak ciasno na ulicach.A ci co się śmieją to niech się śmieją, to ich problem.Ja raczej skupiam się na jeździe, więc : pozdrawiam wszystkich alfistów których widzę na drogach Szczecina codziennie szczególnie tych z forum ale i tych nie z forum:-)))

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 155 widzianej dziś po południu w Trzebiatowie oraz ładnej czerwonej GT'tki widzianej w Szczecinie.

Och, o białej Giulietce z okolic Kolumba to juz nie wspomnę...

Białą julkę też widziałem ale na Wojska, skręcała w Unii, parę dni temu :)

dzisiaj miałem wypad do gorzowa, drogi masakra w centrum miasta, ale miły akcent mnie spotkał...znerwicowany stanem dróg wjazd na gwiaździstą a tam stoi zacna 155 na klubowych ramkach i felgi jakieś takie znajome... o ile się nie pomylę to kolega bobryt przystanek zrobił na słonecznym;) opuszczając Gorzów za wycieraczką wizytówka alfaholików...miło:) pozdrawiam
po drodze kilka alfonsów, mrygane ale ziro odzewu

Witam.
Pokusiłem się o przeczytanie całego wątku i zaskakuje mnie skuteczność obserwatorów. Nic się nie ukryje przed nimi. Swego czasu bywałem w Szczecinie w każdy weekend (od 09.2008 do 04.2010) i oczywiście, w pierwszej kolejności przeczytałem posty z tego okresu. I faktycznie, chyba zostałem zarejestrowany - wynajmowałem na Łukasińskiego kawałek mieszkania obok posesji Gosi S, gdzie stoi pucharowa 156. Bywałem tam swoją 166 lub czerwonym Spiderem (ten, niestety firmowy). Teraz bywam już w Sz. rzadziej, z tego powodu, że obiekt moich westchnień, który tak zawzięcie odwiedzałem co weekend zaimportowałem do siebie. Zabrałem więc szczecińskim Alfaholikom jedną dziewczynę ale pzostała w rodzinie. Tak nawiasem mówiąc, czy w Szczecinie 166 jest taką rzadkością, że ludzie na parkingu ją oglądają, a zdarzyło się, że gość się pytał, co to za auto?

Na Łukasińskiego to zapewne i ja Cię widziałem... U nas w Szczecinie dużo rzeczy jest rzadkością hhhee////

Pozdrowienia dla 156 SW na klubowych ramkach na Wyszyńskiego w STargardzie :)

Wreszcie jakieś ramki oprócz moich :)

heh jako że goszcze u was na 2 tygodniowych wakacjach i poruszam sie po koszalinie i okolicach Alfikiem to pozdrawiam paru kierowników, tych kumatych i tych nie ;)
156 SW Azzuro Fantasia na klubowych ramkach, na osiedlu domków jednorodzinnych w koszalinie, rejka ZK, na osiedlu za kościołem Franciszkanów,
Czerwonej 145 ZK na hidach, bez ramek ale łapa była ;)
czerwonej 33 ? ZK dzisiaj koło galerii forum, sie kolega przyglądał ;)
Granatowej 166 2.4 JTD na parkingu galerii, zaparkowałem sobie obok ;)
Do tego na tym samym parkingu galerii 156 SW z ospojlerowaniem i poszerzonymi zderzakami na obłednych felgach ;)
Czerwona 156 sedan, również ZK, którą mijałem koło PZU w koszalinie,
czarna 159 SW i sedan, ZK, ale nie kumaci ;) jacys ;)
no i nie pozdrawiam pana w złoto szarej, ciezko mi okreslic kolor bo pan nie wie jak sie uzywa swiateł przeciwmgłowych,
mijany koło stacji w Mścieciu czy jakos tak sie ta wioska nazywa

Amortyzatory
Powrót