Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
heheh no na pewno mnie ;) pozdrawiam raz jeszcze
Z chęcią bym sie zatrzymał, ale wracałem przemoczony z mielna bo nas ulewa nad morzem dorwała ;)
ziomster, z wielką chęcią ale niestety we wtorek wracam do domu ;) i nie dam rady ;)
Ale od 11 albo 12 czerwca powinienem zagościć tu jeszcze raz ;)

Dzisiaj na Krzekowie widziany tdi86,
A wcześniej o 11:00 ktoś w srebrnej 166 na poznańskiej.
Pomachane odmachane. Pozdrawiam :)

Dwa pozdrowienia jednego dnia - mój swoisty rekord:)
Może dlatego że jechałem wylizaną 156 :P

heheh no na pewno mnie ;) pozdrawiam raz jeszcze
Z chęcią bym sie zatrzymał, ale wracałem przemoczony z mielna bo nas ulewa nad morzem dorwała ;)
ziomster, z wielką chęcią ale niestety we wtorek wracam do domu ;) i nie dam rady ;)
Ale od 11 albo 12 czerwca powinienem zagościć tu jeszcze raz ;)

A ja Cie zacząłem gonić ale zniknąłeś mi.Niestety "L"-ka która jechała przede mną skutecznie uniemożliwiła mi pościg:[ Jak w czerwcu zostaniesz na dłużej to zabalujemy:) Ja w lipcu wracam z Holandii więc zbierzemy koszalińską ekipę i damy czadu:D

Jest jeszcze jedna srebrna taka strzała na niemieckich blaszkach... kolo zdeczka łamiący przepisy... ale co tam.. a to chyba jakiś znajomy tdi86, bo chyba ta 166 była raz na spocie na chociwelskiej... a dość często widywana dąbie i okolice. :)

Jest jeszcze jedna na ZPL i jedna na ZGR :) ale wtedy to bylem chyba ja :) pomachałem jak zawsze :)

Ostatnio widziany mały spocik na Bogumiły bodajże... czerwona 155 kolegi kln czerwona 156 na ładnych felach i jeszcze jedna 156 SW. :) a dziś widziałem w przelocie na moście Głównym ładniusiego starego Spiderka, kolorek czerwony. Blaszki nie Szczecińskie, ale imienne. ":)

dzisiaj gdzies po 18 na szafera widziana czarna alfa gt :) pozdrowienie kierowników było :)

Dziś na 10'ce niedaleko Suchania, widziana srebrna GT, machałem rekami, mrugałem światłami ale kierownik skupiał sie chyba na pasażerce ;)

Pozdrowienia dla kierowniczki jasno zielonej 147 GPU 55... widzianej pod MC'Donalds w okolicy Władysławowa i dla kierownika brązowej 156FL GPU 88.. widzianej na rondzie we Władysławowie w piątek w okolicach południa. Tyle km przejechałem i dopiero u kresu podrórzy zobaczyłem na drodze dwie ślicznotki. Pozdrawiam Alfistów z nad naszego pięknego morza.

Pozdrowienia dla kierowniczki jasno zielonej 147 GPU 55... widzianej pod MC'Donalds w okolicy Władysławowa i dla kierownika brązowej 156FL GPU 88.. widzianej na rondzie we Władysławowie w piątek w okolicach południa. Tyle km przejechałem i dopiero u kresu podrórzy zobaczyłem na drodze dwie ślicznotki. Pozdrawiam Alfistów z nad naszego pięknego morza.
To Kaja z KARP . A przy okazji dzięki za pozdrowienia

Niezły fart, dziś koło 15 miałem dwie GT na trasie pomiędzy Wejherowem a Lęborkiem pozdrowienia dla kierowców :cool:

dzisiaj wymienione pozdrowienia z kierownikiem pięknej GT na niebuszewie (parking stokrotki)...odprowadzona wzrokiem do samej krzyżówki bo z tymi felami to zbierałem się dobre parę minut:cool: Pogratulować takiej włoszki.

Dziś koło godz 7.00 widziana na Zdrojach na ramkach klubowych, srebrna 156 na rejestr. D... Pozdro

Amortyzatory
Powrót