Widziany, Widziana, Widziani :D

wczoraj :P znowu pokonana trasa trzebnica-wrocław-strzeli-wrocław-trzebnica... masa spotkanych alf i zero pozdrowień :P chyba przestane już wierzyć w pozdrowienia na drodze ...

Ja dzisiaj mijałem kolegę w 156 (ramki + DDZ) - machałem z bordowego Punto I :) - nie wiem, czy mnie widział.

W każdym razie pozdrawiam ! :)

Wojtek

Pozdrowienia dla kolegi 156x widziany dzisiaj ok. 8:10 na Armii Krajowej koło parku. Dwa razy na spocie i już ludzi rozpoznaje :D Rozumiem, że pracujesz gdzieś w moich rejonach :)

Pozdrowienia dla Pana Policjanta, który stał ok 7:40 przed sądem śliczną 159.

dzis to ja tylko pociesznego widzialem na psim polu;) wyjdzie na to ze to jakis ambasador bo wszyscy go juz widzieli:D

Pozdrowienia dla kolegi 156x widziany dzisiaj ok. 8:10 na Armii Krajowej koło parku. Dwa razy na spocie i już ludzi rozpoznaje :D Rozumiem, że pracujesz gdzieś w moich rejonach :)

Również pozdrawiam!!! Tak dokładnie, jechałem na 8 :D do pracy. Do końca kwietnia pracuje na Nyskiej...

A ja się czuje pokrzywdzony bo nigdy mnie nikt nie zauważa nawet jak są klubowe ramki ;]

W Nowej Rudzie kilka razy mijałem czarną 156...klubowych ramek nie widziałem, ale Pan zawsze ładnie odmachuje ^^

Ostatnia edycja:
Mnie też nikt nie widzi, co prawda nie mam klubowych ramek bo tablice mam nitowane, no ale mam nadzieje że może ktoś kiedyś pomacha :)

Gdzieś koło godziny 14stej, a jaka to ulica to nie mam pojęcia :P Nie znam dobrze Legnicy ale wracałem ze szkoły ;)
W każdym bądź razie mijałem się z czerwoną 156ką :)
W takim razie całkiem możliwe, jechałem do pracy ;)
Również pozdrawiam ;)

milano_155 napisał:
A to ja jechałem Zdaje się na Mickiewicza
Dokładnie :D
Bardzo mi się spodobała Twoja Alfa :)

wczoraj :P znowu pokonana trasa trzebnica-wrocław-strzeli-wrocław-trzebnica... masa spotkanych alf i zero pozdrowień :P chyba przestane już wierzyć w pozdrowienia na drodze ...

a ramki klubowe są??? ramki robią robote sam mam i bardzo często jestem pozdrawiany:) :D zaco dziękuje i również pozdrawiam

Ostatnia edycja:
a ramki klubowe są??? ramki robią robote sam mam i bardzo często jestem pozdrawiany zaco dziękuje i również pozdrawiam

z przodu nie ma bo fabryka nie przewidziała :P ale z tyłu są i po bokach na szybie naklejki są :P ale wiesz co rozumiem jak by Gtv-ek było miliony na polskich drogach to by się ludziom nie chciało odmachiwać... ale tego na palcach jednej ręki można policzyć :P

pozdrowienia dla kierowcy w czerwonej 164 z białymi pasami i napisem 'pininfarina' na boku :D jechałem za Tobą jakoś o 8.30 w okolicach pl. Dominikańskiego

pozdrowienia dla Pana z Bułgarii w 156 który stojąc ze mną na zakazie łamaną polszczyzną pozdrowił i zachwalał markę Alfa Romeo

Dzisija gtv 2 razy koło korony i na jednosći :) 159 SW na dubois :P i brera na wysokości górki słowiańskiej :)

Ostatnia edycja:
Dzisija gtv 2 razy koło korony i na jednosći :) 159 SW na dubois :P i brera na wysokości górki słowiańskiej :)
Me too, czeerwona Brerka na Krupniczej, skrecala w Podwale. Wczesniej brazowa 159SW na poznanskich blachach w okolicach Dubios.
No i czarna Giulcia zaparkowana pod Fiat Professional (czy co tam teraz sie miesci) na wylocie na Poznan (DW XXXNJ).

Amortyzatory
Powrót