majster_85
Użytkownik
wczoraj
znowu pokonana trasa trzebnica-wrocław-strzeli-wrocław-trzebnica... masa spotkanych alf i zero pozdrowień
chyba przestane już wierzyć w pozdrowienia na drodze ...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrowienia dla kolegi 156x widziany dzisiaj ok. 8:10 na Armii Krajowej koło parku. Dwa razy na spocie i już ludzi rozpoznajeRozumiem, że pracujesz gdzieś w moich rejonach
![]()
A to ja jechałemPozdrowienia dla kierowcy z bordowej 166 w Legnicy![]()
W takim razie całkiem możliwe, jechałem do pracyGdzieś koło godziny 14stej, a jaka to ulica to nie mam pojęciaNie znam dobrze Legnicy ale wracałem ze szkoły
W każdym bądź razie mijałem się z czerwoną 156ką![]()
Dokładniemilano_155 napisał:A to ja jechałem Zdaje się na Mickiewicza
wczorajznowu pokonana trasa trzebnica-wrocław-strzeli-wrocław-trzebnica... masa spotkanych alf i zero pozdrowień
chyba przestane już wierzyć w pozdrowienia na drodze ...
Nie pamiętam właśnie czy to był sedan...Jak na trasie Wrocław-Łagiewniki to mysle że to jaPozdrawiam
a ramki klubowe są??? ramki robią robote sam mam i bardzo często jestem pozdrawiany zaco dziękuje i również pozdrawiam
Me too, czeerwona Brerka na Krupniczej, skrecala w Podwale. Wczesniej brazowa 159SW na poznanskich blachach w okolicach Dubios.Dzisija gtv 2 razy koło korony i na jednosći159 SW na dubois
i brera na wysokości górki słowiańskiej
![]()
toz ja Twoj sasiad jestem zza pasa zieleni na psim poluDzisija gtv 2 razy koło korony i na jednosći![]()