• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] carbon w 156

• Autor wątku Autor wątku Pio84
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Widzę że jak się zdecyduje na coś podobnego w wykonaiu w folii do sie uśmiechnę do kolegów którym to wychodzi calkiem zaje.....fajne.Ja oklejałem tylko słupki w swoim bączku<czytaj seicento> poszło dość kiepsko znacznie lepiej udało mi sie umieścić smoka który jest do dziś,słupki zerwane:)

Alfa 156 Prestige Line Boot Spoiler by CarDesign

Udało mi się dzisiaj odebrać spoiler który oddałem do pokrycia włóknem węglowym w CarDesign, (jest to inny egzemplarz, ponieaz moj zaginał w akcji ;D)

Teraz w tym tygodniu postaram się go zamocować na klapie :), muszę się wyrobić do soboty z tym żeby się jakoś pokazać na zlocie :)

Załączniki

• spoiler_2.jpg
    spoiler_2.jpg
    133.3 KB · Wyświetleń: 481
  • spoiler_1.jpg
    spoiler_1.jpg
    140.7 KB · Wyświetleń: 537
  • spoiler_3.jpg
    spoiler_3.jpg
    193.1 KB · Wyświetleń: 537
  • spoiler_4.jpg
    spoiler_4.jpg
    201.4 KB · Wyświetleń: 364
jest to inny egzemplarz, ponieaz moj zaginał w akcji
nogi przy samej dupie bym urwał
a ten co masz to obgryźli na krawędzi ? ( foto nr 2 )
fajniejszy chociaż dostałeś ?
i jeszcze mi kurde napisz że zapłaciłeś im po takich jajach ??!!

Udało mi się dzisiaj odebrać spoiler który oddałem do pokrycia włóknem węglowym w CarDesign, (jest to inny egzemplarz, ponieaz moj zaginał w akcji ;D)

Jak to jest możliwe żeby w firmie coś zaginęło. Minusowo zapunktowali...

Jeden zgubili, drugi obgryziony... pełen profesjonalizm.

Ile ta cała operacja trwała?

P.S. Na zdjęciu 3 wygląda całkiem ładnie, jestem ciekaw wyglądu "na żywo"

Ostatnia edycja:
Teraz w tym tygodniu postaram się go zamocować na klapie , muszę się wyrobić do soboty z tym żeby się jakoś pokazać na zlocie Załączone obrazy Załączone obrazy [156] carbon w 156-spoiler_2.jpg [156] carbon w 156-spoiler_1.jpg [156] carbon w 156-spoiler_3.jpg [156] carbon w 156-spoiler_4.jpg

Spoiler rewelka teraz troche zaluje ze nie oddalem swojego do pokrycia carbonem ale przynajmniej na spotach nie beda takie same:P dam ci rade kup sobie klej do szyb ja kupilem w obi bo inaczej go nei zamontujesz ja probowalem swoj roxnymi klejami i za cholere nei trzyamlo pxoenij na szybko pojechalem po klej do szyb no i sie udalo tylk oszkdoa ze mialem dosyc i nie przylozylem sie do tego staranei ale nie jest xle :) jeszcze raz gratulacje i dobrze ze udalo sie wrescie doprowadzic sprawe do konca

hehe klekot moja dokładka urwana 100 razy to dopiero obgryziona :D heheh pewno foto tak wyszło :P

muszę się wyrobić do soboty z tym żeby się jakoś pokazać na zlocie :)

no ocenimy ocenimy :) na sucho wyglada całkiem fajnie

dam ci rade kup sobie klej do szyb

dokładnie ,ja też ostatnio właśnie montowałem na klej do szyb :)

Pozdro

Carbon Pack

Przed chwila listonosz dostarczył mi konsole z hydrografiki.
I w sumie to tyle ;D

Załączniki

• konsola_2.jpg
    konsola_2.jpg
    420.2 KB · Wyświetleń: 2,075
  • konsola_1.jpg
    konsola_1.jpg
    378.5 KB · Wyświetleń: 1,078
Carbon mógłby być trochę jaśniejszy, ale to przeżyje ;), tak mi się to spodobało ze chyba wyśle pokrywy zaworów na hydro :) i wloty powietrza na desce :). Ale to dopiero za jakiś czas bo trzeba trochę $$ zaoszczędzić :)

Załączniki

• konsola_5.jpg
    konsola_5.jpg
    37.5 KB · Wyświetleń: 774
  • konsola_6.jpg
    konsola_6.jpg
    148.8 KB · Wyświetleń: 1,016
  • konsola_3.jpg
    konsola_3.jpg
    38.7 KB · Wyświetleń: 800
  • konsola_4.jpg
    konsola_4.jpg
    75.2 KB · Wyświetleń: 1,198
Nie jestem specjalistą ale te linie wzoru są dość pokrzywione i na zdjęciach wygląda to średnio. Wrażenie natomiast robi smyczka Ferrari ;)

no są nieco pofalowane ale może tak miało być ? kto wie ?
albo im nie wyszło i powiedzieli , że tak miało być bo jest trendy
:jester:

Zdecydowanie spływajacy z konsoli carbon jest w modzie. Raczej był to błąd pofalowania hydrografiki lub nierównego wyciagania konsoli z kapieli.

ja bym tego falowania nie zaakceptowal, rzuca sie od razu w oczy.

witam
a co myślicie o czymś takim

1547322395

chodzi mi tutaj o maskę...
oczywiście wykonując to folią(nie wiem jeszcze czarny mat czy carbon do tego wąski pasek chromu) w połączeniu z lakierem srebrny matelik...
i tak jak na obrazku począwszy od przodu przez dach aż po tylna klapę
czekam na opinie

mnie się to nie widzi, przekombinowane i zajeżdża niemieckim tuningiem. Ale to moja opinia...

Brzydko, jak już chcesz robić to lepiej cały całą maskę, albo dach w carbonie. Zależy też jaki masz kolor alfy.

Amortyzatory
Powrót