• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Alfa Romeo Giulietta - temat zbiorczy

spokojnie panowie.
Wszystkie wadliwe auta wyprodukowane zostały w zakładach w Cassino na przełomie lipca i sierpnia. Posiadają numery nadwozia od ZAR94000007029602 do ZAR94000007015114.

Ma ktoś taką?

Pisałem , nie kupować aut z pierwszych miesięcy produkcji !!! To nie słuchali :mad:

ja też pisałem:)) Kupować dopiero jesienią przyszłego roku, po pierwszych poprawkach, paru akcjach nawrotowych i wyrobieniu się opinii o aucie:)

Ale dziś losowanie miałem: w ciągu godziny trzy widziałem: srebrna SM... Czarna SBL... i znów srebrna KCH... wszystkie już brudne jak przystało na taka pogodę:D ale robiły miłe wrażenie. Oj będzie tego na drogach.

Nie wierzę, czy Ty przypadkiem nie tankowałeś wczoraj na BP przy Korotyńskiego?? Widziałem tam czarną Julkę WU, kierowcy nie było tylko pasażerka blondynka chyba:)

Gratulacje raz jeszcze :) Dobrze że nie biała, bo widziałem taką testówkę z któregoś salonu. Przyłączam się do prośby o obecność na spocie, będziesz miał pewnie kolejkę do oglądania i macania :P (tak jak Brerkę Yonasha ostatnio kilku z nas gładziło po tylnej części nadwozia :P). Może nawet jakby ten fakt zarekolamować, to padłby jakiś rekord obecności na spotach (dotąd 32 lub 36 aut wg. p.maiki'ego)
Może wprowadź opłatę - np. 2 zeta i z uzyskanych środków zrób wpłatę na serwer dla forum :P

...kierowcy nie było tylko pasażerka blondynka chyba:)

Eh, Ci Alfisti, nawet na kobiety nie zwracają uwagi w towarzystwie Julki :P

Nie wierzę, czy Ty przypadkiem nie tankowałeś wczoraj na BP przy Korotyńskiego?? Widziałem tam czarną Julkę WU, kierowcy nie było tylko pasażerka blondynka chyba:)
Tak to było pierwsze tankowanie. Mam jeszcze kilka zdjęć:

Załączniki

• Resize of IMGP3895.JPG
    Resize of IMGP3895.JPG
    85.3 KB · Wyświetleń: 213
  • Resize of IMGP3896.JPG
    Resize of IMGP3896.JPG
    84.5 KB · Wyświetleń: 734
  • Resize of IMGP3897.JPG
    Resize of IMGP3897.JPG
    78.4 KB · Wyświetleń: 216
  • Resize of IMGP3899.JPG
    Resize of IMGP3899.JPG
    82.9 KB · Wyświetleń: 211
  • Resize of IMGP3901.JPG
    Resize of IMGP3901.JPG
    86.9 KB · Wyświetleń: 894
  • Resize of IMGP3902.JPG
    Resize of IMGP3902.JPG
    83.6 KB · Wyświetleń: 224
  • Resize of IMGP3903.JPG
    Resize of IMGP3903.JPG
    76.7 KB · Wyświetleń: 211
  • Resize of IMGP3904.JPG
    Resize of IMGP3904.JPG
    86.4 KB · Wyświetleń: 247
  • Resize of IMGP3905.JPG
    Resize of IMGP3905.JPG
    86.1 KB · Wyświetleń: 207
  • Resize of IMGP3906.JPG
    Resize of IMGP3906.JPG
    74.8 KB · Wyświetleń: 307
Piekny kawalek samochodu :)
Na trzecim i czwartym zdjeciu wyglada bardzo futurystycznie.

Jak narazie, w Krakowie, widzialem jedna Julke. Biala.

Fajna, tylko strasznie czarno wszędzie ;). Jak oceniasz tę tapicerkę, bo przy polityce cenowej nie pozostanie mi chyba nic innego, jak sobie pakiet Sport 1 zafundować...

Fajna, tylko strasznie czarno wszędzie ;). Jak oceniasz tę tapicerkę, bo przy polityce cenowej nie pozostanie mi chyba nic innego, jak sobie pakiet Sport 1 zafundować...

Tapicerka w pakiecie sport skóra+tkanina+czerwone obszycie to najlepsza opcja (nie tylko cenowa ale tezpraktyczna) - dodatkowo fele turbinio są wtedy w standardzie. Bije na głowę skóre, bo ze skórzanych foteli podczas hamowania najzwyczajniej zjeżdżałem...

o, dopiero zauważyłem, ze muminy zebrano w jednym wątku:))) i słusznie, słusznie.

Wprowadzili alternatywę dla tej ponoć beznadziejnej nawigacji bez numerów budynków :
74544_441126374631_251350204631_5448074_4387618_n.jpg

PS. Maćku - jak Ci się zacznie nudzić to i owo, to wypuścili też nowe dodatki do Linea Accessori.

Amortyzatory
Powrót