radosuaf
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
QV niby fajnie, ale jestem ciekaw, jak się tym będzie jeździło po naszych polskich, gładkich jak stół...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W progression nie ma. Ale to idealne miejsce na inne navi (z lepszymi mozliowościami) czy DVD nawetNie ma go w standardzie :-/. Jechałem Distinctivem na jeździe próbnej i było pusto.
QV niby fajnie, ale jestem ciekaw, jak się tym będzie jeździło po naszych polskich, gładkich jak stół...
To koledzy pozamiatajmy do końca.Zainteresowanych najlepszą wersją Julki w Polsce zapraszam do Viamotu.Przepraszam za "skromność" ale nie wytrzymałem.QV,8c,szklany dach i wszystko co dało się zamówić![]()
Niestety czekam na dosłanie papierów z Włoch i odbiór w następnym tygodniu. Proszę nie dotykać![]()
Na pewno kiepsko. Przecież to nie alfa i w ogóle do 147 się nie umywa. nie rozumiem więc ciekawości.
Auto moim zdaniem nietuzinkowe, tylko dla wybranych.
I to właśnie jest piękne. Lepiej na mieście spotkach 10 guliett niż setkę golfów. Gdyby jeździło dużo Alf to by nie było to już takie zacne.
Z punktu widzenia interesów firmy i wizji ratunkowej Sergio Marchionne to są stwierdzenia mocne, jak gwoździe do trumny.
---------- Post dodany o godzinie 13:01 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:00 ----------
Spieszę z tłumaczeniem:
- niżej powieszona,
- twardsza,
- felgi 18", profil 40 jeśli dobrze pamiętam.
Jesli to jest wg Ciebie komfortowe zawieszenie do jazdy po polskich drogach, szczególnie w mieście, to ja przepraszam.
Radziubrawo, jeden jedyny głos rozsądku w tym towarzystkie beztroskich szpanerów
)
Spieszę z tłumaczeniem:
- niżej powieszona,
- twardsza,
- felgi 18", profil 40 jeśli dobrze pamiętam.
Jesli to jest wg Ciebie komfortowe zawieszenie do jazdy po polskich drogach, szczególnie w mieście, to ja przepraszam.
Tu najmniej chodzi o komfort, bardziej o podjeżdżanie pod krawężniki, wpadanie w dziury itp. Ja już prostowałem moje dwie 15" (a w weekend jadę zmieniać na zimówki i jestem ciekaw, czy wszystkie będą proste) przez rok a i kilka razy podłogą czy przednim zderzakiem łupnąłem o krawężnik np. A staram się jeździć w miarę ostrożnie.