Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
kasować błędy, sprawdzić przebieg, sprawdzić wszelkie parametry silnika (temp., ciśnienie doładowania, ciśnienie paliwa, itp.)Mógłby ktoś wytłumaczyć, co można takim kablem osiągnąć w naszych 159?
Wykasować jakieś błędy?
testowałem kabel na pandzie 1.1 i połączyło się od razu, program pokazywał troszkę inne parametry, ale to dlatego, że silnik benzynowy (więc ciśnienia doładowania i kontrolki świec żarowych się nie da sprawdzićOk, rozumiem, że mówisz o 156, czy te same akcje bedę mógł przeprowadzić na 159?
Które błędy dokładnie mogę wykasować?
troszkę inne parametry
nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś, napisałem to dalej, nie chodzi tu o inne wartości (niezgodne z prawdą) inne w sensie odpowiednie dla silnika benzynowegotroszke inne = bezużyteczne
Używał ktoś tego kabelka w 159? Co to potrafi - jakie błędy można wykasować a jakich nie? Interesują mnie przede wszystkim błędy dotyczące EGR - pojawił mi się znowu komunikat Have Engine Checked i z pewnością jest z tym związany. Sam zawór będę sprawdzał w przyszłym tygodniu wraz z zaślepieniem a póki co chciałem skasować błędy.
Samo skasowanie błędu nic Ci nie da.
Wyskoczy on znów po przejechaniu kilku kilometrów.