Zenonzlasu
Aktywny
- Auto
- Były: AR 156 JTD, AR 156 1.8 TS 144 KM | Zostało Reno, PT Cruiser i Lancia Thesis .
Jako podkarpacki wieśniak uważam, że Tonale jest bardzo ładne. Cem.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To Ty robisz oborę, bo przypieprzasz się do każdej odmiennej opinii od swojej. Wszystkich przekonujesz do swoich racji, zamiast TYLKO wyrazić swoją opinię.
Nakazujesz, prowokujesz, cwaniakujesz, wymądrzasz się. Z ciekawych wątków robisz gówno-wątki, rozwalasz dyskusje!
Tonale jest ładne. To moja opinia. Masz z tym problem?
L.
Jako podkarpacki wieśniak uważam, że Tonale jest bardzo ładne. Cem.
Też uważam, ze Tonale jest ładne. Zwłaszcza na tle pokracznego Sportage'a czy Tucsona. Poza tym zwróćcie uwagę, że nie spełniły się pesymistyczne wizje wsadzenia do Tonale PureZdechów. Wręcz przeciwnie, doszedł nowy silnik od FCA, a nie PSA.
Dla mnie jedynym mankamentem będzie pewnie cena, (...) Tonale jest niejako zastępstwem Giulietty, to przeskok cenowy jest potężny.
Czasy na rynku motoryzacyjnym rzeczywiście są trudne
Obecnie można wygrywać na rynku albo łatwą dostępnością modelu
Myślę, że oprócz 5 letniej gwarancji, to był jeszcze jeden z głównych powodów że sprzedaż Alfy w 2021roku w naszym kraju była dobra. Czas oczekiwania na Alfy w porównaniu z innymi wypadał nieźleJak masz czekać pół roku na samochód, a gdzie indziej jest od razu, to jednak duża różnica
Chociaż jasnowidz Oskar mówi, że eurokołchoz wkrótce się rozwali, więc jakaś nadzieja na przyszłość jest.
hahahahahahahahahaha