Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czyli mamy ustalone że do aut ze zwykłym audio, bezpośrednio do radia (bez dodawania wzmaka jako prosty/tani update) Audio System M165 powinien przyzwoicie zagrać bo tam system był pod 4Ohmy a AS mają 3.Pokaż załącznik 274197 Wsadziłem te audisony i.. w porównaniu do AUDIO Systemów to nie gra. Troche kickbassu, brak niskiego zejścia. Skuteczność jest większa da się odczuć ale mało przyjemna- strasznie sypią po uszach. Dam im jeszcze kilka dni aż się wygrzeją może to coś zmieni.
Jak dużo zabawy jest aby wsadzić harmana? Bo z 1,5k poszło u mnie w sumie w błoto poza wygłuszeniem plusów nie ma. Zewnętrznego wzmaka nie planuje. W octavii mam cantona i robi robotę
Ktoś ma jakieś propozycje 2Ohm?
Jako że do siebie najpewniej wrzucę produkty focala, nad którymi rozpływają się w recenzjach chociażby jankesi z cruchfield,
to może zaproponuję Focal 165KR2 ...? Jak szaleć to szaleć.
Piszesz o Focalu rozumiem? Tzn nasz mały amp uciągnie ale zysku jakościowego z zastosowania takich głośników nie będzie dużego?Do tego msusiz miec podobnej klasy wzmacniacz aby to zagrało. Seria na tym zawieszeniu tego nie uciągnie.
Panowie,
...a ja mam takie głupie pytanie...
Jak podłączacie akcesoryjne głośniki? Macie jakieś adaptery do wtyczki fabrycznej? Skąd wiecie, który kabel to plus a który minus?)
Panowie,
Jak podłączacie akcesoryjne głośniki? Macie jakieś adaptery do wtyczki fabrycznej? Skąd wiecie, który kabel to plus a który minus?)
są adaptery, jak będę kupował na dniach do siebie i znajomego zestawy to biorę od razu dla Giulii - mają z przejściówkami zestawy u dystrybutora Audio System/GladenPanowie,
dokładnie tak ja też zawsze robiłemGLUPIA ODPOWIEDZ PODLACZASZ BATERIE JAK WYCHYLA SIE GLOSNIK DO PRZODU TO PLUS tam gdzie podlaczales plus bateri
eLearnowe nie mają oznaczeń, trzeba brać z tego dokumentu który tu był wklejany wcześniejze schematu ja z ori wtyczek wyjalem piny i podlaczylem do nowego glosnika.
co do rezystorow, dalem 8ohm i 50w, bledu nie ma i sie wogole nie grzeja.
są adaptery