Krzysztof
Nowy
Wcale bym się nie zdziwił, że w radiach z nawigacją 6.5" brakuje pamięci, żeby załadować nową wersję map i dlatego jej nie udostępniają, żeby się nie wydało![]()
Czyli jednak wykrakałemOtrzymałem informację poprzez mój serwis, że jest problem z pamięcią i wszystkie siły nad tym pracują (FCA, Mopar i TomTom). Z jednej strony mógłby to rozumieć ale z drugiej, jako klienta, który wyłożył niemało kasy za ich auto i wyposażenie, to co mnie to obchodzi. Umawialiśmy się na coś i ja się wywiązałem czyli odpowiedni przelew zrobiłem. Poza tym dzisiaj przekonałem się, na co ta pamięć poszła - fot poniżej z dzisiejszego przejazdu przez Avus koło Berlina. Nigdy wcześniej nie miałem takiej grafiki, że nawet gwiazdki na niebie świecą. Chwilkę wcześniej jechałem przez teren zadrzewiony (las) i miałem piękną grafikę z drzewami. Nie wiem, czy tylko w tym miejscu coś takiego jest na mapach, wcześniej nie widziałem nic podobnego. Jak czyta to "ten ktoś" z FCA to informuję, że fajnie to wygląda ale nie jest mi do szczęścia potrzebne tak, jak aktualne mapy. Gwiazdy mogą być za chmurami, lasu też nie muszę oglądać na ekranie. To widzę za oknem.
Pokaż załącznik 262274
Ostatnia edycja: