• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Polskie menu

jazdza

Nowy
Auto
sTELVIO 2.0T 280km
Witam, czy jest ktos na forum kto zajmuje sie wgrywaniem polskiego menu do Alfa Romeo Stevlio z rynku USA?

Dziękuję za info :) Może ktoś jest z woj. pomorskiego, kujawsko-pomorskiego, wielkopolskiego, zachodnio pomorskiego

Dzięki, za info :D z w woj. pomorskim i kujawsko-pomorskim widać niestety warsztatów brak

Ostatnia edycja:
Podbijam temat, szukam kogoś kto ogarnął by mi polskie menu + mapy w Giuli Q ze Stanów w okolicy Warszawy. Może ktoś ma kogoś do polecenia?

Ciężko ogarnąć te polskie menu, ja już od 4 msc szukam, jak coś znajde to wam podrzuce linka

Jest ktoś tu na forum z okolic Poznania (+/- 100km) co by ogarnął AA, Race, Menu PL + mapy i ogólnie odamerykanizowanie auta ?

Podbijam temat, szukam kogoś kto ogarnął by mi polskie menu + mapy w Giuli Q ze Stanów w okolicy Warszawy. Może ktoś ma kogoś do polecenia?

Jeśli dalej szukasz to moge zrobić, jezyk, radio, ewentualnie race mode, mapy itd. 70km od Warszawy w stronę Płocka, moge dojechac jesli auto nie mobilne jeszcze.

Cześć wszystkim!
Od dłuższego czasu śledzę forum, jednak pora na pierwszy post.

W nawiązaniu do tematu, również szukam osoby, która by się podjęła aktualizacji oprogramowania i/lub map.
W ASO w Łodzi stwierdzili, że do amerykańca nie mogą wgrać, bo nie będą ryzykować.
W przypadku, gdyby ktoś z poza Łodzi mógł się zająć, chetnie rozważę dojazd.

Z tego co wyczytałem to na starym oprogramowaniu przewija się problem ze złym wskaźnikiem poziomu paliwa - niestety dotknęło i mnie, więc chętnie bym zrobił aktualizację, która rzekomo usuwa błąd.

Rozważ na początek przeczytanie jednego postu wyżej.

Amortyzatory
Powrót