[GTV] *** Gtv SHOW ***

Musisz zmienić na taką, gdzie mieści się litr wódki, a nie jakieś gejowskie piwka ;)

Alfina już od piątku w domu ale nie było czasu napisać.
Podwozie zostało zakonserwowane :D Generalnie aż się z niej wylewa konserwacja.
Belka pod chłodnicą została zdemontowana i ogarnięta. Także teraz nie straszna mi zima. Choć szczerze powiedziawszy to strasznie mi żal tego samochodu. Tak na co dzień, w korkach, po mieście i do pracy. Mam nadzieję że w przyszłym roku uda się kupić jakąś Giuliettę TCT/Tipo E-Torq/DS4 :D
AlfaGtv13.jpg

Wow, Petrolicious to mój ulubiony kanał na YouTube! Wielkie gratulacje!

Gratulacje! Petrolicious wymiata, szczególnie lubię ich kanał na YT i filmiki o różnych modelach Ferrari <3

Gratulacje! Petrolicious wymiata, szczególnie lubię ich kanał na YT i filmiki o różnych modelach Ferrari <3

Wow, Petrolicious to mój ulubiony kanał na YouTube! Wielkie gratulacje!
Dzięki!
Petrolicious jest mega! Też uwielbiam ten kanał dlatego zdecydowałem się podesłać fotki. Ciągle jestem w szoku że opublikowali materiał i to jeszcze sympatycznie zredagowany i z miłym mailem do mnie i żonki :O
Na auto na pewno w przyszłym roku wpadną nalepki "Drive Tastefully" :D

IMG_20181210_184145.jpg
W końcu udało się wynająć garaż! heheheh
Praktycznie od zakupu szukałem ale wszystko tu znika po 5 minutach od wystawienia w okolicy, no ale sie udało! :D

Adres do mego serca już jest zarezerwowany :D
Dziś Alfa przekroczyła 96 000 km. Jeszcze 4k km buforu i Gtv przestaje być daily.

Ostatnia edycja:
W poniedziałek wymienione piasty na tylnej osi. Boże drogi jak to auto teraz cudownie jeździ. <3

Co było nie tak wcześniej ? Jaka różnica ?

Mam obecnie -20 decybeli w kabinie. Od poczatku tego jak mam samochód to nie było to ciche auto, ale miałem wrażenie że tak po prostu jest - na łożyska zwróciłem uwagę jak zaczęły pulsacyjnie buczeć - to je wymieniłem i przeżyłem cięzki szok. Auto jeździ cichutko, słychać tylko subtelny dźwięk silnika. Jeździłem kilkoma Gtv i moja obecna sprawia wrażenie najcichszej. Polecam wymienić te piasty po 21 latach :D

Ja planuje u siebie wymienić komplet profilaktycznie na wiosnę, wraz z przeglądem. Jedno z łożysk popiskuje przy skręcaniu, nie zawsze i niezbyt to uciążliwe, ale ma być zachowany stan idealny i będzie :D

Fajna sztuka, coraz mniej jeździ V6 2.0T. Tym bardziej zapraszam na zlot busso -> zlot.busso.pl

Podałem stronę, jest tam link do wydarzenia na FB. A na Fejsie poszukaj "Busso Owners"

Wysłane z mojego LON-L29 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót