[159] Connect Nav+ język polski

Podejmę się tłumaczyć soft do connect navi ale potrzebuje programu do edycji plików enc. Ktoś wspomoże?

Bardzo chętnie bym pomógł, gdybym chociaż wiedział o czym piszesz - jeśli masz możliwość, to podrzuć jakąś nazwę takiego edytora, to może łatwiej będzie coś wynaleźć.

Formatu ENC się nie edytuje, bo jest to konwersja tekstu do formatu binarnego. Więc najpierw wtrzeba zdekompilować, a później dopiero edytować. Po edycji ponowna kompilacja do formatu ENC.

http://file.org/extension/enc

Możecie mi doradzić gdzie kupić aktualizację? Navteq 2015 do 159 MY2011. Dzięki

Bardzo chętnie zabiorę się za tłumaczenie ale poproszę jakiegoś mistrza ( yoda ) od enc na nakierowanie w temat z tym rozszerzeniem.

Prośba do .Andrzej. ( badz moim yoda :> )
Odpalałem programy ale nic mi się nie udało zrobić ( nie radziły sobie z plikami)

Witam, sorry za odgrzewanie kotleta, czy ma ktoś może tego softa 12.3 który pozwala na użytkowanie nowszych map ? ;)

Ostatnia edycja:
Szkoda że nikt nie ogarnia tego programowania, bo gości od tłumaczenia jest sporo.

[MENTION=30032]t0m[/MENTION] dzięki bardzo, rozumiem po wgraniu softu będzie działać mapa z folderu RT3 ? :P Rozumiem mapa central europe zawiera polskę ? ;D

Jak w temacie

Bardzo miło że jest takie zainteresowanie. Soft jak ktoś podeśle to postaram się spolszczyć. Ale cierpliwosci to może potrwać.

podajcie link do tego sofcika

P.S. jakiej konkretnie mapy używacie na sofcie 12.3?

Witam
Zmieniłem język komputera pokładowego z francuskiego na angielski i jest spoko myślałem,
że automatycznie nav+ też sie zmieni a tu zonk

Mogę prosić kogoś o pożyczenie oryginalnej płytki z softem (bo wypalanych radio nie czyta) w celu zmiany języka w nav+ z niderlandzkiego na angielski bo o polskim to chyba można zapomnieć ?

Nie mam nawigacji z wyświetlaczem tylko mam standardowe radio, jaka jest procedura zmiany języka?

Ostatnia edycja:
Witam,

Mam problem ze zmianą poleceń głosowych na język angielski.
Autko zostało sprowadzone z francji i taki też był wgrany język. Menu bez problemu można było zmienić na eng, natomiast voice commands chciałem zmienić opisanym tu sposobem - setup CD 16MB. Niestety przy próbie aktualizacji wyskakuje mi cały czas błąd jak na screenie IMG_20180523_220753_1[1].jpg. W tym momencie nawet nie mam już komend francuskich a wyłącznie informację, że system nie działa poprawnie...

Wersja oprogramowania w radiu jak na screenie. IMG_20180521_151318_1[1].jpg

Miał ktoś podobnie?

A idzie w ogóle wyłączyć komendy głosowe w nawigacji? Wkurzające jest to ciągle przerywanie muzyki przez komendy glosowe, których i tak nie rozumiem [emoji14]

Wysłane z mojego HUAWEI RIO-L01 przy użyciu Tapatalka

Witam.
Czy ja również mógłbym poprosić o SETUP CD? Nijak nie mogę zatwierdzić zmiany języka ani daty i godziny... Czy to przez brak CD czy jest jakiś inny powód?

A idzie w ogóle wyłączyć komendy głosowe w nawigacji? Wkurzające jest to ciągle przerywanie muzyki przez komendy glosowe, których i tak nie rozumiem [emoji14]

Wysłane z mojego HUAWEI RIO-L01 przy użyciu Tapatalka

Przytrzymaj guzik NAVI przez 2-3 s i wyłączysz szfargolenie

Powiedzcie mi jeszcze w jaki sposób wypalić pliki na płycie (jako dane czy jakoś inaczej...)
To jest obraz płyty. Po prostu wypalasz programem do nagrywania, większość obsługuje takie obrazy.

Amortyzatory
Powrót