[159] Connect Nav+ język polski

Tak Bogiem, a prawdą, to tam chyba nie za bardzo jest co schrzanić, pod warunkiem, że robi się to zgodnie z ustaloną procedurą - zdaję się, że te wszystkie informacje dotyczące firmowych nośników i prędkości nagrywania, to trochę takie "dmuchanie na zimne" :)

A ja zapytam jak w tytule. Moze cos wiadomo na temat POLSKIEGO jezyka do connect nav ???
Bo gdzies slyszalem o jakims pliku, ale nie wiem nic wiecej.

Dzisiaj zrobiłem update connect nav+ do nowszej wersji wg instrukcji kol janio (wielkie dzięki).
Poszło gładko. Nic się nie zawiesiło itp. Udało się za pierwszym razem. Od razu zapodałem płytę z angielskim menu, bo bez niej nie ma możliwości zmiany języka na ang.
A ja zapytam jak w tytule. Moze cos wiadomo na temat POLSKIEGO jezyka do connect nav ???
Bo gdzies slyszalem o jakims pliku, ale nie wiem nic wiecej.
Jak kupiłem Alfę to w schowku leżała płyta, która jest podpisana j.polski do navi 159. Nie sprawdzałem jej. Poprzedni właściciel coś o niej wspominał, ale byłem bardziej zajęty samym samochodem niż takim szczegółem. Tak więc nie wiem co na niej jest i nie wiem jak zrobić z niej użytek.
Pozdrawiam.
- Rafał

Nie zaszkodzi sprawdzić co na niej masz , może jakimś dziwnym trafem właśnie znalazłeś płytkę z polskim lektorem do navi (to jak znaleźć graala );)

Nie zaszkodzi sprawdzić co na niej masz , może jakimś dziwnym trafem właśnie znalazłeś płytkę z polskim lektorem do navi (to jak znaleźć graala )
Przy sposobności sprawdzę co to jest :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Sprawdź koniecznie, czekam z niecierpliwością, bo chociaż zacząłem się już powoli przyzwyczajać do angielskiego, to bez zastanowienia zmieniłbym na ojczysty ;)

Coś mi się zdaję że znalazło by się paru chętnych na obraz tej płytki (na pewno jestem jednym z chętnych jak by co);)

Sprawdź koniecznie, czekam z niecierpliwością, bo chociaż zacząłem się już powoli przyzwyczajać do angielskiego, to bez zastanowienia zmieniłbym na ojczysty
ale jak sprawdzić? :)
Nie chcę tego pakować do navi conect+ bo po prostu boję się, że się coś spapra...
Mogę jedynie sprawdzić na kompie co tam za pliki są zapisane.
Pozdrawiam.
- Rafał

J co z tym plikiem jest czy nie będzie coś z tego pozdrawiam

Próbowałem wgrać nowy soft. Z początku wszystko szło dobrze. Podczas aktualizacji wyskoczył błąd. Po wszystkim miałem tylko czarny ekran. Na szczęście nawigacja czytała wszystko dalej.(czytaj płytę z programem) Po wypaleniu nowej płytki z trudem udało się dokończyć proces.Teraz jest wszystko ok.

Alces1, jak wygląda sytuacja z tym plikiem?
J co z tym plikiem jest czy nie będzie coś z tego pozdrawiam
Ja pierdziu... Zupełnie o tym zapomniałem...
Postaram się dzisiaj coś w tej sprawie zrobić, aczkolwiek nie obiecuję niczego, bo nie mam zielonego pojęcia co to za plik jest na tej płycie...
Prześlę plik do kol. Janio, więc jeśli możesz podaj mi e-mail na prv.
Pozdrawiam.
- Rafał

Amortyzatory
Powrót