Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam
mam takie pytanie czy ktoś zaobserwował w swojej Giuli pisków "świerszczy" wydobywających się przy włączonym nawiewie na wolne obroty z nawiewu??.
3. Na pół minuty dać nawiew na maxa i dopiero po tym "ściszyć" do niskich obrotów. Przeważnie działa.
Ale jak się tego pozbyć na stałe niestety nie wiem.
Ja zrobiłem tak:Odświeżę stary temat. U mnie też zaczęły występować piski z wentylatora, na tyle uciążliwe że czasami trzeba wyłączyć dmuchawę.
Oczywiście jak jadę do ASO to nic nie piszczy. Czy ktoś z tym walczył ?
Ja zrobiłem tak:
Jak piszczało to nagrałem filmik. Potem zgłosiłem to w serwisie i pokazałem/przesłałem nagranie - na podstawie tego zamówili i wymienili wentylator.
na 99% źle włożyli klapkę od filtra kabinowego - wówczas świszczy - przerabiałem temat w stelvio jak sobie wymieniałem filtr. tam klapka musi trafić w zapadki i jest mocowania śrubką
inaczej nie przylega ścianka i zaczynia świstać powietrze. Za pierwszym strzałem nie trafiłem i musiałem jeszcze raz rozbierać
na 99% źle włożyli klapkę od filtra kabinowego - wówczas świszczy - przerabiałem temat w stelvio jak sobie wymieniałem filtr. tam klapka musi trafić w zapadki i jest mocowania śrubką
inaczej nie przylega ścianka i zaczynia świstać powietrze. Za pierwszym strzałem nie trafiłem i musiałem jeszcze raz rozbierać