Tomtrz
Aktywny
Przecież ten poradnik napisał jeden z użytkowników tego forum (posiadacz AR) i już się tu przewijał jak widać nawet tego się nie chciało ludziom czytać...
http://www.squadracorse.pl/viewtopic.php?f=14&t=1234
mam ta strone w ulubionych
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przecież ten poradnik napisał jeden z użytkowników tego forum (posiadacz AR) i już się tu przewijał jak widać nawet tego się nie chciało ludziom czytać...
Panowie, z góry przepraszam za zaśmiecanie, ale wpadliśmy już w błędne koło, pt. 1000 stron tematu i nie idzie znaleźć...ktoś to zresztą kilka postów wyzej opisał.
Czy tak osławiony Motul X-Cess 8100 5W40 'w 100% syntetyczny' jest w rzeczywistości olejem HC?
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
A co z olejami firmy "Gulf"? Pan z polecanego sklepu na forum Alfaholików polecił właśnie ten olej do Alfy Romeo 2.5 V6 + 200 000 km,mówiąc że jakością i parametrami nie odbiega od oleju Selenia 20k.
Nie jest też "przekombinowany" w Polsce.
Obecnie mam zalany syntetyk 5W40,ale chyba nie zaszkodzi wlać 10W40 (przy całkowitej wymianie oleju i filtru...).
12-latce należy się chyba coś gęstszego![]()
Dzięki wlyszkow uspokoiłeś mnieAR2300 ma trochę trudniej i tyle więc warto więcej pojeździć aby swoje zrobił. Potem AR9100 dokończy. Polecam Specola Premium c3 VW w niebieskiej butelce, wyższa półka niż zwykły c3.