- Auto
- 166 3.0V6, gtv 2,0TS, Brera V6, Stelvio 2.0 Q4
Kurde, pany.... żarówki po roku i tak są do wymiany. Czy świecą czy nie 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Niebieskie żarówki nie mają homologacji. Poza tym w nocy, a tym bardziej po deszczu, nic nie widać
potwierdzam, lepiej oświetlone pobocze, zasięg nieco lepszy od Boscha, jaśniejszy kolor. Ale i tak oświetlenie w Alfie to porażka. Jak do tego można dopuścić. Rozumiem, że coś nowego/ nowatorskiego może być średnie, ale na litość zrobienie porządnego oświetlenia w 2005 roku to nie było chyba rocket science. Przynajmniej żarówki banalnie się wymienia. ale co z tego jak ciemność widzę.Polecam TUNGSRAM H7 MEGALIGHT ULTRA +120
Oto kilka osobistych spostrzeżeń odnośnie H7 TUNGSRAM MEGALIGHT ULTRA +120%: Czy warto? Myślę, że tak (cena nie jest wygórowana, za „zwykłą” też trzeba dać te kilka zł). Świecą „mocniej” więcej jest światła na drodze, dużo lepiej oświetlają pobocza (co widać na zdj). Zasięg, może delikatnie większy (choć wiadomo, że ogranicza nas regulacja lampy). Światło jest delikatnie bardziej białe, ale nie przesadnie – nie wygląda to jak niektóre a’la ksenon niebieski, czego wręcz nienawidzę. Nie mam ich zbyt długo także o żywotności nie powiem, ale myślę że warto
Ja po regeneracji odbłyśników, czyszczeniu lampy i założeniu żarówek Tungsram Megalight Ultra 120% jestem bardzo zadowolony. Jak na klasyczne reflektory halogenowe jest bdb, w nocy można w końcu jeździć bez męczenia wzroku.
Sam jesteś porażka :sarcastic: a tak serio to światła są rewelacyjne. Ale muszą być jak nowe a nie kilkunastoletnie. Myślisz że to jest wieczne?Ale i tak oświetlenie w Alfie to porażka.
potwierdzam, lepiej oświetlone pobocze, zasięg nieco lepszy od Boscha, jaśniejszy kolor. Ale i tak oświetlenie w Alfie to porażka. Jak do tego można dopuścić. Rozumiem, że coś nowego/ nowatorskiego może być średnie, ale na litość zrobienie porządnego oświetlenia w 2005 roku to nie było chyba rocket science. Przynajmniej żarówki banalnie się wymienia. ale co z tego jak ciemność widzę.
Zazdroszczę. Wezmę sie za ten temat, zaraz po Nowym Roku. Wyślę czy do Piekar Śląskich czy Kościana czy gdziekolwiek bo mam dosyć gapienia sie w ciemność. Tomek możesz podzielić się u kogo robiłeś regenerację i jaka cena i czy wysyłałeś całą lampę?