Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kupiłem większy fragment na allegro foli bezbarwnej samoprzylepnej termokurczliwej 3M (wybrałem jedną z grubszych, ale nie pamiętam ile mikronów).Rafał skąd bierzesz folie?
Dzięki, o GTA marzyłem i nadal marzę, ale póki co ten model spełnia moje oczekiwania z nawiązkąPiękna, jak wrócę do Alfy a wrócę na wiosnę to z taką 159 w ti albo w 156 gta.
Na lato będzie 19"kólka pasuja , ja mam 18 podkowy ale zle mi sie jezdzi , założę 17 i zobacze
Owszem, ten model felg jest megafajny, ale to "tylko" 18" zatem idealne na zimę.niejeden chciałby takie zimówki na lato świetna jest!
Rzekłbym, że to czarny lustrzany, aczkolwiek noszą ślady użytkowania, więc po tym sezonie pójdą do pieca, tyle tylko, że nie wiem na jaki kolor...Noo panie półksiężyce na zimę - rozwiązanie idealne. One są czarne czy jakiś ciemny grafit? Od razu inne auto!
Owszem, przy czym pozwolę sobie zaznaczyć, że to dobry gustWidzę Rafał, że podobny gust mamy
Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję Nazwa: image.jpg Wyświetleń: 0 Rozmiar: 160.6 KB ID: 216000
Dziękuję, dziękuję.Noooo... Fajny samochód i do tego w genialnym kolorze. Mi osobiście te fotele Ti częściowo w skórze i częściowo w alcantarze mniej się podobają wizualnie niż pełna skóra, ale ogólnie całość cudo.
Fajny patent z tymi naklejkami ochronnymi - po co kupować oryginały, które są małe, jak można nakleić szerszą folie.
Zimówki też wyglądają świetnie.
Całkiem spontanicznie stałem się posiadaczem Alfy Romeo 159 Turismo Internacionale sedan.
Kilka faktów:
- produkcja: 2011,
- motor 2.0 JTDm 170KM (seria),
- samochód bezwypadkowy,
- przebieg: wiarygodny,
- kolor: bianco polare.
DziękiZacna alfaszerokości i bezawaryjnej jazdy
![]()
Dzięki, ja też powoli zaczynam się przyzwyczajaćGratulacje
Ja szukałem właśnie takiej, w tym kolorze i przez dłuuugi czas nic sensownego nie było.
Wymiękłem i kupiłem czarną.
A tu proszę
Miażdży wyglądem. Dużo lepiej się prezentuje niż czarna. Podwójny wydech i półksiężyce - miodzio
Mod softu robiłeś w autka.pl ?
Też zamierzam coś z softem zrobić u siebie + wyrzucić ekologię, bo od dołu to auto nie jedzie nic
DziękiRafał, połączenie białego sedana i tych czarnych półksiężyców jest rewelacyjne!
Podwójny wydech też idealnie do niej pasuje.
Tym razem zaskoczenia raczej nie będzieA teraz pewnie wszyscy się zastanawiają, co szykujesz na lato
Na dzień dzisiejszy nie, ale być może to kwestia czasuCóż ma być... pewnie 19 prodrive
Tak sobie tłumaczBrzydal.Pozdrawiam
Z tego co wiem, są już w drodzeDopoki nie dojada to nie ma tematu .
19 z Giulia npCóż ma być... pewnie 19 prodrive