• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] AR 159 TI alcesa

Na białej wygląda jeszcze lepiej niż na czarnej! :)
Piękna jest, na Twoje Alfy zawsze z przyjemnością się patrzy ;)

Zaloz te felgi ode mnie i gwarantuje ze bedzie wygladac super z tym bialym kolorem .

Na białej wygląda jeszcze lepiej niż na czarnej!
Obawiałem się, że będzie inaczej, ale wyszło zacnie :)

Piękna jest, na Twoje Alfy zawsze z przyjemnością się patrzy
Dzięki, to jeszcze nie koniec ;)

Dymiłeś czymś lampy?
Nie, chociaż chodzi mi po głowie delikatne ściemnienie folią, ale dosłownie o 5-10%, po prostu ciekaw jestem efektu...

Raczej kocica :p

Zaloz te felgi ode mnie i gwarantuje ze bedzie wygladac super z tym bialym kolorem .
Nie wątpię, ale do wiosny jeszcze trochę czasu zostało, poza tym wiesz, co chodzi mi po głowie;)
Pozdrawiam.
- Rafał

Rafał, jak tylko będę miał chwilkę to odwiedzę Cię "siostrą SW" zobaczę te 19 na lato :)

Jak się będziesz pozbywał tych "brzydkich" felg to daj znać :-)
Tak serio to fajnie wygląda Twoja dziewiątka.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Spoiler klapy już na miejscu :)
Jakość lakierowania pierwszorzędna, montaż we własnym zakresie zrobiłem. Łatwo nie było, musiałem mocno skupić się na tym, by klej nie wyszedł spod spoilera, bo wyglądałoby to mało estetycznie.
Teraz zakończenie nadwozia wygląda zdecydowanie efektowniej.
Pokaż załącznik 220074Pokaż załącznik 220075
Pokaż załącznik 220076Pokaż załącznik 220077
Pozdrawiam.
- Rafał

Świetnie wygląda na tych felgach - jak dla mnie jeden z najlepszych wzorów felg do 159 i Brery.
Spojler też pasuje.
No piękna ta Twoja sztuka :)

Te felgi nawet brudne to fanie wyglądają bo sól podkresla podkowy :)

Jak się będziesz pozbywał tych "brzydkich" felg to daj znać :-)
Są już sprzedane...

Tak serio to fajnie wygląda Twoja dziewiątka.
Dzięki ;)

Świetnie wygląda na tych felgach - jak dla mnie jeden z najlepszych wzorów felg do 159 i Brery.
Spojler też pasuje.
No piękna ta Twoja sztuka
Dzięki.
Jutro odbieram z lakierni komplet półksiężyców, który zastąpi obecny.
Te felgi nawet brudne to fanie wyglądają bo sól podkresla podkowy
Póki co to ta 9 soli nie widziała i staram się by tak pozostało, dlatego od dnia zakupu przejechałem nią jakieś 350-400km :P
Pozdrawiam.
- Rafał

Póki co to ta 9 soli nie widziała i staram się by tak pozostało, dlatego od dnia zakupu przejechałem nią jakieś 350-400km :P

Nieźle! Dobrze ma ta Twoja Bella :)
Ja moją niestety jeżdżę codziennie, przez co 400 lub więcej km robię czasem jednego dnia.

Piękna jest! Chciało by się mieć taką "9" tylko na weekendy hehe
A półksiężyce jak zwykle mega się prezentują i nawet ciemny kolor im nie straszny :)

Dzisiaj 9 dostała w zasadzie nowe felgi: tzw półksiężyce 18", które są polakierowane na czarny połysk. Kilka zdjęć jak to wygląda.
IMAG2872.jpgIMAG2871.jpgIMAG2873.jpg
Do pełni szczęścia brakuje jeszcze kilku detali, ale powoli i to będzie zrealizowane ;)
Pozdrawiam.
- Rafał

Ja bym wolał te felgi w graficie, ale nawet w czarnych jest miazga
Długo zastanawiałem się nad wyborem koloru...
Na żywo jest dużo lepiej, a zdjęcia robiłem strugaczką do ołówków i to już po zachodzie słońca, więc wyszło tak sobie ;)
Pozdrawiam.
- Rafał

Amortyzatory
Powrót