[GT] Bella GTBodek

Kolektor jest poszerzony wewnątrz, przez Włocha (Eugenio Ferrero) ktory sie w tym specjalizuje. Wtryski przerobione na 70% wiecej wydajnosci przez innego Włocha Giacomo Giubergia, który mnóstwo juz takich jtd na 300KM zrobil

Grubo idziesz ale teraz byle tdi na big turbo Cię nie objedzie ;)
Trzymam za 3xx ( wg jest takie mocne jtd w PL?)

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Nie zależy mi na tym aby byc jedynym w Polsce...bardzo chętnie podziele sie cala wiedza aby bylo wiecej takich aut...Bo kazdy lubi cos innego. Niestety samochod bedzie używany na codzien wiec zapala sie lampka zdrowy rozsadek:) Choc prawie kazdy jak widzi to co jest puka sie w glowe:):)Mogles juz za to auto inne kupic...no moglem:)Mogłem tez kupic Mondeo albo Skode Octavie:):) (Oczywiście bez urazy dla użytkowników)

PS: Cinek zrobil fantastycznie Bravo na 300km i jest git:)

42.jpg
ostatni
43.jpg

ostatnie przymiarki i jutro pierwsze odpalenie:)

beda metalowe siatki, a kratki na sprzedaz:)

Udało się:D maszyna odpaliła i czeka na strojenie:)

Mam nadzieję, że to nie będą jakieś siatexy :P
Kiedy mamy się spodziewać wyników?

Realnie myślę ze do tygodnia powinny się pojawić:)
A tymczasem troszkę dokumentacji:)
96.jpg

To rozumiem do tego pojazdu z tyłu? :P
Mógłbym mieć takie ozdoby w domu :D

Wiem ze to jest już chore, ale cóż zrobić:)trzeba skończyć:)

Wiesz, to jest efekt współpracy wielu osób. Ja dałem tylko wytyczne co chciałbym osiągnąć. Kocham to auto i nigdy go nie sprzedam wiec niech sobie trochę pojeździ z inna turbinką:D

Wiesz, to jest efekt współpracy wielu osób. Ja dałem tylko wytyczne co chciałbym osiągnąć. Kocham to auto i nigdy go nie sprzedam wiec niech sobie trochę pojeździ z inna turbinką:D

Ale to Ty to wszystko wymyślasz i planujesz. Poza tym to Twoje auto, a o to tu przecież chodzi :) Dobrze, że masz taki zapał i robisz coś w pewnym sensie nowego (zwłaszcza w Polsce). Takich Alf nigdy za dużo ;)

Amortyzatory
Powrót