Majka, fajne auto do wzięcia w Twoim budżecie:...........
dzięki!
skontaktuję się.
170 km.. ohh..
do pełni szczęścia brakuje koloru czerwonego
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Majka, fajne auto do wzięcia w Twoim budżecie:...........
dzięki!
skontaktuję się.
170 km.. ohh..![]()
do pełni szczęścia brakuje koloru czerwonego![]()
Pomalujesz szminką
Całując ze szczęścia z wszystkich stron![]()
haha!trafiłeś z tą szminką!
ale nie wiem czy bardziej szkoda auta czy szminki![]()
ps. kolor szary/ popiel to ostatni jaki brałam pod uwagę.. ale... jak to mówią - "nigdy nie mów nigdy "
szersze info na temat Alfy + więcej zdjęć już lecą na mojego maila, a osobiste oględziny w tym tygodniu!![]()
haha!trafiłeś z tą szminką!
ale nie wiem czy bardziej szkoda auta czy szminki![]()
Mam ten kolor w 159, moim zdaniem świetnie się prezentuje na samochodzie, myślę że nie będziesz zawiedziona. Mnie raczej odrzuca srebrny kolor aut ale to kwestia gustu![]()
oglądał ktos może tą alfę?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-navi-dvd-skora-ksiazka-serwisowa-alu-ID6ykcH5.html#98466bf211
Zjezdziłem cała PL za GT i jak na razie cieżko znaleźć coś ciekawego do 20k, pełno szrotów i sciemniaczy. Chciałbym obejrzeć jutro tą do której podałem link ale cos mi nie pasuje. Niby rok 2007, chromowane listwy z przodu ale czy licznik nie powinien być tez już po lifcie, nie dzielony? Ma spryskiwacze wiec skąd w środku przyciski do regulacji świateł? I czy głosniczki z napisem bose w tym roczniku nie powinny miec już srebrnych obwódek?
Auto jest z 2006, pierwsza rej 2007. Wypowie sie ktos na temat tego wyposarzenia? Auto ma spryskiwacze ale nie ma ksenonu. Chromy na przednim zderzaku. Ogólnie ful opcja bez ksenonu. No i fajne radio Alpina za 3500zł.
jak by ktoś był zainteresowany Alfą z allegro (6084134856)
zamawiałem sprawdzenie przez internet i wszystkiego nie będę pisał ale to co chyba powinno być w ogłoszeniu: przebieg to 191 tyś a nie 100, czujniki parkowania nie działają, tempomatu nie ma, spryskiwacze świateł nie działają, brak lewego światła mijania...i dużo innych rzeczy do roboty
Wszystkie Alfy GT mają seryjnie montowany tempomatbyły w ogóle GT bez tempomatu? albo nie spotkałem albo nie zwróciłem uwagi
Mnie by te usterki raczej nie zniechęciły, jeżeli reszta auta by była w miarę ok. Naprawa czujników czy wymiana żarówki to nie duże koszty, a w używanym aucie zawsze coś jest do zrobienia.jak by ktoś był zainteresowany Alfą z allegro (6084134856)
zamawiałem sprawdzenie przez internet i wszystkiego nie będę pisał ale to co chyba powinno być w ogłoszeniu: przebieg to 191 tyś a nie 100, czujniki parkowania nie działają, tempomatu nie ma, spryskiwacze świateł nie działają, brak lewego światła mijania...i dużo innych rzeczy do roboty
ogólnie jestem wkurzony bo właśnie gdybym wiedział, że ma 191 tyś przebiegu to bym jej w ogóle nie sprawdzał i zaoszczędził 400zł ;/ ok ja wiem lepszy prawdziwy przebieg w zadbanym aucie niż przekręcony na 100 w zajechany ale po co takie coś w ogłoszeniu.