Zakup Alfy Romeo GT

Pomalujesz szminką:)
Całując ze szczęścia z wszystkich stron:)

haha! :D trafiłeś z tą szminką! :D
ale nie wiem czy bardziej szkoda auta czy szminki :)

ps. kolor szary/ popiel to ostatni jaki brałam pod uwagę.. ale... jak to mówią - "nigdy nie mów nigdy " :)
szersze info na temat Alfy + więcej zdjęć już lecą na mojego maila, a osobiste oględziny w tym tygodniu! :)

haha! :D trafiłeś z tą szminką! :D
ale nie wiem czy bardziej szkoda auta czy szminki :)

ps. kolor szary/ popiel to ostatni jaki brałam pod uwagę.. ale... jak to mówią - "nigdy nie mów nigdy " :)
szersze info na temat Alfy + więcej zdjęć już lecą na mojego maila, a osobiste oględziny w tym tygodniu! :)

Mam ten kolor w 159, moim zdaniem świetnie się prezentuje na samochodzie, myślę że nie będziesz zawiedziona. Mnie raczej odrzuca srebrny kolor aut ale to kwestia gustu :)
Gdyby coś Ci nie spasowało w tej gt i byś jej nie wzięła, ale była by w dobrym stanie, daj znać. Mój brat właśnie szuka już któryś miesiąc gt 1.9 ;)

oglądał ktos może tą alfę?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-navi-dvd-skora-ksiazka-serwisowa-alu-ID6ykcH5.html#98466bf211
Zjezdziłem cała PL za GT i jak na razie cieżko znaleźć coś ciekawego do 20k, pełno szrotów i sciemniaczy. Chciałbym obejrzeć jutro tą do której podałem link ale cos mi nie pasuje. Niby rok 2007, chromowane listwy z przodu ale czy licznik nie powinien być tez już po lifcie, nie dzielony? Ma spryskiwacze wiec skąd w środku przyciski do regulacji świateł? I czy głosniczki z napisem bose w tym roczniku nie powinny miec już srebrnych obwódek?

Ostatnia edycja:
Czy ktoś może oglądał, lub coś wie o tej alfie: otomoto id ogłoszenia 6003813311
Na razie ustaliłem, że przebieg ma coś koło 250 tys i stłuczka była, ale może ktoś coś więcej wie?

Dzięki

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70F przy użyciu Tapatalka

za tę kasę warto zwiedzić Rzeszów....cena jak za 2004 r

oglądał ktos może tą alfę?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-navi-dvd-skora-ksiazka-serwisowa-alu-ID6ykcH5.html#98466bf211
Zjezdziłem cała PL za GT i jak na razie cieżko znaleźć coś ciekawego do 20k, pełno szrotów i sciemniaczy. Chciałbym obejrzeć jutro tą do której podałem link ale cos mi nie pasuje. Niby rok 2007, chromowane listwy z przodu ale czy licznik nie powinien być tez już po lifcie, nie dzielony? Ma spryskiwacze wiec skąd w środku przyciski do regulacji świateł? I czy głosniczki z napisem bose w tym roczniku nie powinny miec już srebrnych obwódek?

Jak za 2007r to trochę tanio wychodzi. I świeżo sprowadzona, a sprzedaje osoba prywatna? Ciekawe czy zarejestrowana. Mogło być tak, że ktoś sprowadził, zarejestrował i wyszedł jakiś bubel i się chce szybko pozbyć. I jak dopiero co sprowadzona, to za granicą musiała być jeszcze parę tys tańsza, żeby ktoś na tym zarobił, plus koszty transportu i opłaty. A samochody za granicą wcale nie są tańsze niż te na naszym rynku, raczej nawet więcej kosztują.
Jak niedaleko to można obejrzeć, a nóż widelec okaże się dobra :)

Auto jest z 2006, pierwsza rej 2007. Wypowie sie ktos na temat tego wyposarzenia? Auto ma spryskiwacze ale nie ma ksenonu. Chromy na przednim zderzaku. Ogólnie ful opcja bez ksenonu. No i fajne radio Alpina za 3500zł.

jak by ktoś był zainteresowany Alfą z allegro (6084134856)
zamawiałem sprawdzenie przez internet i wszystkiego nie będę pisał ale to co chyba powinno być w ogłoszeniu: przebieg to 191 tyś a nie 100, czujniki parkowania nie działają, tempomatu nie ma, spryskiwacze świateł nie działają, brak lewego światła mijania... :confused: i dużo innych rzeczy do roboty

Auto jest z 2006, pierwsza rej 2007. Wypowie sie ktos na temat tego wyposarzenia? Auto ma spryskiwacze ale nie ma ksenonu. Chromy na przednim zderzaku. Ogólnie ful opcja bez ksenonu. No i fajne radio Alpina za 3500zł.

Pakiet zima i juz masz spryski.
Ewentualnie indywidualnie dodana opcja.

zamawiałem sprawdzenie przez internet i wszystkiego nie będę pisał ale to co chyba powinno być w ogłoszeniu: przebieg to 191 tyś a nie 100, czujniki parkowania nie działają, tempomatu nie ma, spryskiwacze świateł nie działają, brak lewego światła mijania... :confused: i dużo innych rzeczy do roboty

Mozesz zdradzić z jakiej str. korzystałeś -- sprawdzę moją, co prawda juz kawałek po zakupie ale nie zaszkodzi:)

PS: ,,wujaszek,, nie moze wyszukać tego ogłoszenia

Ostatnia edycja:
Mnie by te usterki raczej nie zniechęciły, jeżeli reszta auta by była w miarę ok. Naprawa czujników czy wymiana żarówki to nie duże koszty, a w używanym aucie zawsze coś jest do zrobienia.
Tylko po jakiego grzyba sprzedający pisze, że auto w idealnym stanie, i że wszystko działa? Jest to zwykłe oszustwo. Już nie wspominając o przebiegu...
Do tego auta przede wszystkim zniechęciłby mnie sprzedający.

ogólnie jestem wkurzony bo właśnie gdybym wiedział, że ma 191 tyś przebiegu to bym jej w ogóle nie sprawdzał i zaoszczędził 400zł ;/ ok ja wiem lepszy prawdziwy przebieg w zadbanym aucie niż przekręcony na 100 w zajechany ale po co takie coś w ogłoszeniu.

Ostatnia edycja:
ogólnie jestem wkurzony bo właśnie gdybym wiedział, że ma 191 tyś przebiegu to bym jej w ogóle nie sprawdzał i zaoszczędził 400zł ;/ ok ja wiem lepszy prawdziwy przebieg w zadbanym aucie niż przekręcony na 100 w zajechany ale po co takie coś w ogłoszeniu.

Przy tak dużych odległościach od domu już chyba lepiej znaleźć "lokalsa" i zapłacić mu za ocenę auta.

A tak w ogóle, szczerze Ci współczuję: marzenia, oczekiwania, oszustwo, rozczarowanie i strata kasy.

allegro.pl/alfa-romeo-gt-i6096743660.html?utm_source=Facebook&utm_medium=LikeButton#thumb/1

To jakaś forma żartu, tak na 1 kwietnia czy coś?

Amortyzatory
Powrót