Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
A Ty jak byś odpowiadał na pytanie zadawane po raz tysięczny jednego dnia? Latajac wokół pieknych kół i zacisków, z iskrą fanatyzmu marki w oczach?![]()
To ja poproszę o tą kopię... Tylko idealną.
Bo fakt, że dobrze opracowany i szybki sedan musi mieć mały zwis z przodu i silnik cofnięty do tyłu, oraz dobrze dociążający tył nie jest niczym nowym. Chociażby z tego powodu nie da się wiele od tej linii wiele odejść.
Dziś doszła do mnie taka nie do końca zweryfikowana informacja odnośnie reszty silników i ich odmian.
2.0 Turbo benzyna w 3 wariantach:
180 PS (178 bhp / 133 kW)
250 PS (247 bhp / 184 kW)
330 PS (326 bhp / 243 kW)
2.2 Turbo-Diesel R4
135 PS (133 bhp / 99 kW)
210 PS (207 bhp / 154 kW)
3.0 V6 twin-turbo diesel 340 PS (335 bhp / 250 kW)
Pokrywa się to trochę z tym, co mówił mi jeden z manekinów na IAA ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Obiecane zdjęcia w mniejszej i znośnej dla forum rozdzielczości.
Komentarze bez polskich liter bo Picasa ich jakoś nie ogarnia![]()
Był członkiem załogi wesołego autobusu![]()
A zmieść 6 chłopa w alfie...
Lancia też niby Włoch.
Laweta 3 i w Alfie reszta
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Dzięki :-DZa mną siedzi Paweł_ z New SonczaZa Pawłem Piotrek. Alfista jeszcze bez alfy ale my go już przekręcimy!
Obok mnie Tomek a za nim Robert posiadacz wielu AR i wielki nieobecny na forum. Wśród nich jakieś 3 hektolitry Ballantines'a i 3 promile w powietrzu. Należy tutaj zaznaczyć, że kierowca i pilot nie pijący.
Jest gdzieś filmik, jak chłopaki biegną przez halę nr 6 do Giulii. To nawet w GTA bym ich nie dogonił![]()
- Helpline 24/7, czyli pomoc telefoniczna w przypadku awarii lub sytuacji nietypowych dotyczących auta, FCA twierdzi, że na tej infolinii będą dostępni ludzie z wiedzą techniczną mogący rozwiązać wiele problemów na odległość
Dziś doszła do mnie taka nie do końca zweryfikowana informacja odnośnie reszty silników i ich odmian.
2.0 Turbo benzyna w 3 wariantach:
250 PS (247 bhp / 184 kW)
330 PS (326 bhp / 243 kW)
2.2 Turbo-Diesel R4
135 PS (133 bhp / 99 kW)
210 PS (207 bhp / 154 kW)
3.0 V6 twin-turbo diesel 340 PS (335 bhp / 250 kW)